Karabük Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

19.10.2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sayfasında yayımlanarak yürürlüğe giren “T.C. Karabük Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanma Yönergesi” ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamış olmak koşulu ile öğretim üyesi alınacaktır.

Karabük Üniversitesi Akademik Personel İlan Detayları

İlan Tarihi: 19.10.2023

Son Başvuru Tarihi: 02.11.2023

Başvuru Şekli: Online

*Posta ya da şahsen yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Karabük Üniversitesi İlan Başvuru Ekranı

Karabük Üniversitesi akademik personel ilanı için başvuruları yalnızca ‘online’ olarak kabul edecektir.

Bununla birlikte her fakülte için başvuru evraklarında değişiklikler söz konusudur. Güncel evrak bilgisi için Karabük Üniversitesi resmi ilanını incelemeniz gerekir.

Online başvuru ekranı ilan aktif olduğu sürece açıktır. Karabük Üniversitesi akademik personel alım başvuru ekranı için web sitesini ziyaret etmeniz gerekir.

Karabük Üniversitesi Akademik Kadrolar

karabük üniversitesi akademik personel

Karabük Üniversitesi 40 yeni öğretim üyesi ilanı için açılan diğer kadroları ve ilan özel şartlarını görüntülemek için üniversite resmi ilanını inceleyiniz.

Güncel Akademik İlanlar Nasıl Takip Edilir ?

Yeni yayımlanan akademik ilanlar resmi gazetede akademik ilanlar başlığı altında ve üniversitelerin resmi sitelerinin duyuru kısmında yer alır. Resmi gazete takibi zor olduğu için pek fazla takip edilmemektedir. Her üniversite kendi sitesinde yayımladığı için oldukça uğraştırıcıdır. Tüm bu sorunların çözümü olarak sitemizde Akademik İlanlar sekmesi altında güncel akademik ilanları bulabilirsiniz. Telegram kanalımıza katılıp bildirimi açarsanız ilanlardan ilk haberdar olan siz olursunuz.

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir