Çin’de Olup Türkiye’de Olmayan Ürünler | 5 Farklı Ürün!

Günümüzde insanların en çok tercih ettiği para kazanma yöntemlerinden birisi ürün alıp satmaktır. Artık farklı ürün çeşidi azalmaya başladığı için bu işle ilgilenenler de farklı ürün arayışlarına girmişlerdir. Özellikle Çin’de olup Türkiye’de olmayan ürünler araştırılmaya başlanmıştır. Peki, yurt dışında olup Türkiye’de olmayan ürünler nelerdir?

Dünya’da olup Türkiye’de olmayan ürünlerin sayısı oldukça fazladır. Özellikle Çin ürün çeşitliliği bakımından en önde gelen ülkelerden birisi olduğu için ürün satanlar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Bizde bu yazımızda sizlere Çin’de olup Türkiye’de olmayan ürünler neler olduğu hakkında bilgi vereceğiz.

Çin’de Olup Türkiye’de Olmayan Ürünler Nelerdir?

Çin'de Olup Türkiye'de Olmayan Ürünler
Çin’de Olup Türkiye’de Olmayan Ürünler Nelerdir?

Çin’de olup Türkiye’de olmayan pek çok ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin çoğu teknoloji ürünleridir. Aynı zamanda farklı dekor, sağlık ve mutfak ürününü de bu ülkede bulabilmek mümkündür. İşte Çin’de olup Türkiye’de olmayan 5 ürün…

Yurt dışından ürün getirip satmak istiyor ve açacağınız işletme için isim mi arıyorsunuz? O zaman En Güzel ve En Yaratıcı Şirket İsimleri yazımıza göz atabilirsiniz.

1- Giyilebilir Hava Temizleyici

Çin'de Olup Türkiye'de Olmayan Ürünler
Çin’de Olup Türkiye’de Olmayan Ürünler – Giyilebilir Hava Temizleyici

Çin’deki hava kirliliğinin üst düzeylerde olması sebebiyle kişilerin kullandığı yüz maskeleri artık yerini giyilebilir hava temizleyici bir ürüne bırakmaya başladı.

2- Çok Fonksiyonlu Kablosuz Şarj 

Türkiye'de Olmayan Ürünler
Türkiye’de Olmayan Ürünler

Şarj cihazı olarak geçen bu ürünün aslında şarj etmesinin yanında başka pek çok işlevi daha bulunuyor. Bu cihaz şarj etmesinin yanında LED gece lambası, masa lambası, çalar saat ve hoparlör gibi alanlarda da kullanılabilmektedir.

3- Elektrikli Kafa Masaj Aleti

Türkiye'de Olmayan İş Fikirleri
Türkiye’de Olmayan İş Fikirleri

Bu elektrikli kafa masaj aletinin üç modu bulunmaktadır. 10 parmak çok noktalı yoğurma noktaları ile kafanızın her noktasına masaj yapan bu aletin strese ve baş ağrısına iyi geldiği söylenmektedir.

4- Salatalık Cipsi

Çin'de Olup Türkiye'de Olmayan Ürünler
Çin’de Olup Türkiye’de Olmayan Ürünler

Salatalık cipsi, Çin’de özellikle gençler arasında en çok sevilen cipsler arasında yer almaktadır. Henüz Türkiye’de bu ürün bulunmamaktadır.

İlginizi çekebilir: 1 Saatte Para Kazan

5- Panda Çayı

Yurtdışında Olup Türkiye'de Olmayan Ürünler
Yurtdışında Olup Türkiye’de Olmayan Ürünler

Panda çayı, Çin’in Sichuan eyaletinin Ya’an bölgesinde üretilmektedir. Pandaların gübresiyle döllenen bir çay türü olarak bilinmektedir. Oldukça pahalı bir çaydır.

Çin’den Ürün Getirmek İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gereken Şeyler!

Çin’den ürün getirmek isteyenlerin dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bu noktaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Güvenilir bir aracı bulmak: Çin’den ürün getirirken dikkat edilmesi gereken ilk şey güvenilir bir aracı bulmaktır. Riskleri en aza indirmek için dünya genelinde herkesin kullandığı ve güvenilir olduğu bilinen platformları tercih etmeniz gerekmektedir.
  • Ürünlerin yasalara uygun olması: Çin’den Türkiye’ye getireceğiniz ürünlerin yasalara uygun olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz.
  • Ürün kalitesi: Alacağınız ürünün kalitesinden emin olmak için öncelikle numuneler almalısınız.
  • Gümrük vergileri ve ithalat kuralları hakkında bilgi sahibi olmak: Çin’den alışveriş yapmadan önce mutlaka gümrük vergileri ve ithalat kuralları hakkında tam bilgi sahibi olmalısınız.

Çin’den Mal Getirme Siteleri Nelerdir?

Çin'den Mal Getirmek
Çin’den Mal Getirmek

Çin’de olup Türkiye’de olmayan ürünler getirmek isteyen kişilerin öncelikle güvenilir bir aracı bulmaları gerekmektedir. Herkesin kullandığı mal getirme sitelerinden sipariş vermek güvenilirlik açısından daha iyi olacaktır. İşte Çin’de olup Türkiye’de olmayan ürünler getirmek için kullanabileceğiniz siteler şunlardır:

  • AliExpress
  • Alibaba
  • DHgate
  • Banggood

Yurt Dışında En Çok Satılan Ürünler Nelerdir?

Yurt dışından Türkiye’ye ürün getirip satmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan birisi de yurt dışında en çok hangi kategoride ürünlerin satıldığıdır. Elbette ki yurt dışında en çok satan ürün elektronik eşyadır. Elektronik eşyayı kıyafet, kozmetik ürünleri ve kitap takip etmektedir.

Türkiye’de Olmayan İş Fikirleri Nelerdir?

Yurt dışında olan Türkiye’de olmayan henüz keşfedilmemiş pek çok iş bulunmaktadır. Yazımızın bu kısmında sizlere bu iş fikirlerinden bazılarını sunacağız. İşte Türkiye’de olmayan iş fikirleri…

1- Elektronik Alet Otomatı

Yurtdışında Ne İş Yapılır
Yurtdışında Ne İş Yapılır

Evet, yanlış duymadınız tıpkı çay, kahve ve abur cubur otomatı olduğu gibi elektronik alet otomatı da olabilir. Şart aleti, powerbank ve kulaklık gibi pek çok elektronik aleti otomatlarda satmaya başlayabilirsiniz. Böylece insanları büyük mağazalara gidip uzun kuyruklarda beklemekten kurtarmış olursunuz.

2- Engelliler İçin Eğlence Merkezleri

Türkiye'de Olmayan Ürünler
Türkiye’de Olmayan Ürünler

Türkiye’de 3 milyondan fazla engelli insan bulunmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği ve eğlenceli vakit geçirebileceği yerler ne yazık ki oldukça az. Bu yüzden engelliler için eğlence merkezleri açmak Türkiye’de ilgi çekebilir ve engelli vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık sağlanmış olur.

İnternetten Para Kazanma Yolları için şimdi listemizi inceleyin!

3- Kapsül Otel

Kapsül Otel İşletmeliği
Kapsül Otel İşletmeliği

Kapsül otel ilk olarak Japonya’da kullanılmaya başlanmış olan bir projedir. Kapsül otellerin amacı, daha küçük bir alanda daha fazla insanı konaklatmaktır.

4- Gizemli Kutu Dükkanı

Gizemli Kutu Dükkanı
Gizemli Kutu Dükkanı

Türkiye’de yer almayan iş fikirlerinden birisi de gizemli kutu dükkanıdır. Özellikle özel günlerde hediye seçimine oldukça kolaylık sağlayan bu kutular yurt dışında çok talep görmektedir.

Öneri içerik: Anket Doldurarak Para Kazanma

-->