2023 Kızılay İş Başvurusu – Nasıl Yapılır? KPSS Şartı YOK!

1868 yılında kurulan Kızılay, toplumsal dayanışmayı sağlamak, yoksul ve muhtaç insanlara yardım eli uzatmak, sağlık yardımı sunmak gibi sosyal hizmetler veren bir gönüllü yardım kuruluşudur. Ancak Kızılay’ın yalnızca gönüllü çalışanlardan oluşan bir ekibi yoktur. Kızılay iş başvurusu ilanları açarak kendi bünyesinde tam zamanlı personel alımı da gerçekleştirir ve Türkiye için istihdam sağlar.

Bu yazıda, Kızılay personelleri ne iş yapar, maaşları ne kadardır ve Kızılay iş başvurusu nasıl yapılır açıklayacağız. Kızılay personel alımı ve istihdam fırsatları için iş ilanlarını da sizlerle paylaşıyor olacağız.

Kızılay İş Başvurusu

İnsan Kaynakları Direktörlüğü Kızılay’a yapılan iş başvuru süreçlerini yürütmektedir. Asıl amaç açık görüşlü, yenilikçi ve yaratıcı, yardımsever ve paylaşımcı insanları personel bünyesine katmaktır.

Kızılay eleman alımı sürecinde insan kaynakları tarafından asıl dikkat edilen nokta, adayın bunu sadece bir iş olarak görüp görmediğidir. İnsan kaynakları departmanı, Kızılay iş başvurusu yapanların sadece meslek sahibi olmayı değil aynı zamanda bir yardım kuruluşunda mucizeler yaratmayı da hedeflediğini görmek ister.

Bunların yanı sıra Kızılay alım sürecinde KPSS şartı aranmamaktadır. Başvuru yapacak kişilerin sağlık sektöründe en az 3 sene deneyimli olmaları beklenmektedir. Bunun yanı sıra empati becerisi olan, planlı ve programlı, analitik düşünme yeteneğine sahip ve insan ilişkileri kuvvetli adaylar Kızılay işçi alımı sürecinde bir adım önde ilerleyecektir.

Kızılay İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

kızılay iş başvurusu
Kızılay işçi alımı

Kızılay iş başvurusu nasıl yapılır sorusu için tek bir cevap vardır. Kızılay, kendi bünyesine ait Kızılay Kariyer web sitesi dışında başvuru kabul etmemektedir. Kızılay iş başvuru formu doldurduktan sonra özgeçmişinizi sisteme bırakabilir ya da açık pozisyonlar kısmından size uygun iş ilanlarını inceleyebilirsiniz.

  • Kızılay Kariyer anasayfasına ulaştıktan sonra hesap oluşturup özgeçmişinizi sisteme bırakmak için de bu linke tıklayabilirsiniz.
  • Hesap oluşturmadan ilerlemek istiyorsanız Genel Başvuru Formunu da doldurabilir ve özgeçmişinizi sisteme yükleyebilirsiniz.

Kızılay Kariyer iş başvurusunun yanı sıra e-devlet üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. E-devlet Kızılay iş başvurusu için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir;

  • Türkiye.gov.tr’den İŞKUR iş ilanları ve başvuru sayfasına giriş yapın,
  • Sorgulama ekranındaki kriterleri kendinize göre belirleyin ve “İşveren Adı” kısmına “Kızılay” yazın,
  • Ara tuşuna tıklayın,
  • Karışınıza gelen iş ilanlarından size uygun olanları inceleyebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Bakırköy Kızılay Tıp Merkezi İş Başvurusu

Bakırköy Kızılay Tıp Merkezi iş başvurusu için bekleyen okurlarımız Kızılay Kariyer’deki iş ilanlarını sıklıkla kontrol edebilirler. Kızılay memur alımı veya personel kadrosu için şu anlık Bakırköy Kızılay Tıp Merkezi için açık pozisyon bulunmamaktadır.

Kızılay Kariyer’i sıklıkla takip edebilir veya hesap oluşturup özgeçmişinizi sisteme yükleyebilirsiniz. Böylelikle açık pozisyon olduğu zaman sizlere insan kaynaklarından ulaşabilirler.

Kızılay Hastanesi İş Başvurusu Konya

Kızılay hastanesi iş başvurusu Konya şehri için toplamda sadece iki tane açık pozisyon bulunmaktadır. Bunlardan birisi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, diğeri ise Elektrik Teknikeri pozisyonlarıdır.

Enfeksiyon hastalıkları uzmanı için aranan nitelikler şu şekildedir;

  • Tıp fakültesinden mezun olmak,
  • Meslek deneyimi sahibi,
  • Branşı hakkında bilimsel gelişmeleri sürekli takip eden,
  • Güçlü iletişim becerilerine sahip,
  • Hasta memnuniyetini önde tutan.

Elektrik tekinleri pozisyonu için başvuran adaylarda ise aranan nitelikleri şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Elektrik-elektronik, otomasyon veya mekatronik bölümlerinden mezun,
  • Minimum 2 yıl deneyimli
  • Mesleki yeterlilik belgesini almış,
  • Arıza, tamir, bakım, montaj gibi işlemleri yapabilecek,
  • Takım çalışmasına yatkın ve iletişim becerisi kuvvetli,
  • Dinamik,
  • Tam zamanlı çalışabilecek,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli.

İlginizi çekebilir: Danimarka İşçi Alımı

Adana Kızılay İş Başvurusu

Adana ilimizde yaşayan ve Kızılay’da çalışmak isteyen okurlarımız Kızılay Kariyer web sitesini sıklıkla kontrol edebilir ve açık pozisyonları inceleyebilirler. Bunun yanı sıra hesap oluşturup özgeçmişinizi sisteme yükleyebilir ve size uygun açık pozisyonlar için haber bekleyebilirsiniz.

kızılay iş başvurusu
Kızılay iş başvurusu

Kızılay Personelleri Ne İş Yapar?

Kızılay personelleri ne iş yapar sorusunun net bir cevabı yoktur. Kızılay bünyesinde beş farklı kurum bulunmaktadır ve bu kurumlar içerisinde çalışan birçok personel bulunur. Örneğin hastane veya tıp merkezlerinde hemşiresinden doktoruna, hasta bakıcısından temizlik personeline birçok çalışan bulunmaktadır.

Her personelin farklı görevleri vardır ancak Kızılay ışığında çalışan bu personellerin misyonu aynıdır. Bu misyon doğrultusunda Kızılay personelleri yardıma muhtaç olan her bireye yardım etme amacını güder.

Kızılay Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Kızılay çalışanları ne kadar maaş alıyor sorusu için net bir bilgi verememekteyiz çünkü her pozisyonun kendine ait bir performans ve ücret ödeme şekli bulunmaktadır. Personellerin yaptığı işe ve deneyimine göre maaş oranı değişiklik gösterir.

  • Kızılay çalışan maaşları 2023 senesinde 30.000 TL ile 50.000 TL arasında değişmektedir.

Öneri yazısı: Amerika İşçi Alımı

Kızılay İş İlanları

kızılay eleman alımı
Kızılay eleman alımı

Kızılay iş ilanları ana sayfası için Kızılay Kariyer web sitesinden açık pozisyonları inceleyebilirsiniz.

Kızılay iş başvurusu yapmak isteyen ancak kendi alanına uygun açık pozisyon bulamayan okurlarımız hesap açarak sisteme kaydolup özgeçmişlerini yükleyebilirler.

Türkiye’nin birçok ilinde istihdam sağlayan Kızılay’ın açık pozisyonlarını bu linkteki Türkiye haritası üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kızılay iş başvurusu yazısını burada sonlandırıyoruz. Sorularınızı yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Kızılay işçi alımı var mı?

Kızılay işçi alımı var mı sorusunun cevabı evet şeklindedir. Neredeyse tüm Türkiye için istihdam sağlayan Kızılay’ın açık pozisyonlarını Kızılay Kariyer web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Kızılay personeli olmak için hangi bölüm okunmalı?

Kızılay personeli olmak için genellikle sağlık alanından mezun olmanız beklenmektedir. Ancak Kızılay sadece sağlık alanında çalışan değil diğer birçok alanda da istihdam sağlamaktadır. Örneğin gıda mühendisi, finans birimi yöneticisi, idari ve mali işler sorumlusu, elektrik teknikeri ve engelli personeli gibi birçok açık pozisyon bulunmaktadır.

Kızılay KPSS istiyor mu?

Kızılay’da çalışmak için KPSS şartı aranmamaktadır.

Kızılay’da çalışanlar devlet memuru mu?

Kızılay’da çalışanlar devlet memuru olarak geçmemektedir. Kızılay’da çalışmak için KPSS şartı aranmaz.

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir