Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı: 87 Kişi!

31.07.2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre Selçuk Üniversitesi sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Bu ilana göre Selçuk Üniversitesi toplamda 87 sözleşmeli işçi alımı yapacak. Sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecini, alımı yapılacak kadroları ve gerekli olan belgeleri detaylı bir şekilde açıkladık.

  • İlan Tarihi : 31.07.2023
  • Son Başvuru Tarihi : 14.08.2023
  • Kadro Sayısı : 87
  • Şehir : Konya
  • Başvuru Şekli :Online

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlan DETAYLARI

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü;

ÖZLEŞMELİ (4/B) PERSONEL ALIM İLANI

Selçuk Üniversitesine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 87 (seksenyedi) adet sözleşmeli personel alınacaktır.” şeklinde açıklama yaptı.

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı BAŞVURU

Adayların, ilan başvuru tarihini (31.07.2023) takip eden 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekir. https://personelilan.selcuk.edu.tr/ sayfası üzerinden başvurular online olarak gerçekleştirilir. Şahsen veya e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmez.

Online başvuru bilgileri doldurulduktan sonra aşağıda bahsedilen başvuruyu tamamlamak için gerekli belgelerin sisteme yüklenmesi gerekir. Adayların, tek bir ünvan kodunu belirterek başvuru yapmaları şarttır. Birden fazla ünvan için başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılır. Başvuru sırasında yanlış belge beyanında bulunanların başvuruları geçersiz sayılır, atamaları iptal edilir.

Başvuru sonuçları http://www.selcuk.edu.tr adresi üzerinden duyurulacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların 15 gün içerisinde istenen belgeleri tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekir. 15 günlük süreyi geçiren adaylar haklarını kaybeder.

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı KADROSU

Selçuk Üniversitesi personel alımı için bir tablo oluşturduk. Bu tabloda, ünvan kodu, ünvan, öğrenim durumu, kaç kişinin işe alınacağını ve aranan kriterleri inceleyebilirsiniz.

ÜNVAN KODUÜNVANÖĞRENİM DURUMUADETARANAN NİTELİK
01Büro PersoneliLisans8-Yükseköğretim Kurumlarının İşletme, İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümlerinin birinden mezun olmak.
02Destek Personeli (Temizlik) Lise ve Dengi 45-Temizlik personeli olarak başlayacak personeller -Üniversitemiz ve tüm bağlı birimlerinde (ilçeler dahil) genel alanlar, idari ve akademik ofisler, eğitim alanları, bahçe alanları, çevre düzenleme, taşıma vb. işlerde görevlendirileceklerdir. -Temizlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak.
03Destek Personeli (Şoför) Lise ve Dengi 3-G sınıfı Ehliyeti olmak. -Beko Loder operatörlüğü belgesine sahip olmak. -Eski tip ehliyetlerde E sınıf sürücü belgesine, yeni tip ehliyetlerde D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. -SRC2 Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak. -Psikoteknik belgesine sahip olmak
04Destek Personeli (Aşçı)Lise ve Dengi 2-Milli Eğitim Bakanlığı onaylı aşçılık sertifikası veya ustalık belgesine sahip olmak. -Her türlü mutfak iş ve işlemlerinde mutfak görevlisi olarak çalışmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak. -Milli Eğitim Bakanlığının onaylı hijyen eğitimi belgesine sahip olmak
05Destek Personeli Lise ve Dengi 2-Sıhhi tesisat alanında MEB onaylı sertifika veya mesleki yeterlilik belgesi veya meslek koluna ait ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. -Mesleğinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak ve deneyimi olduğunu gösterir belge ile birlikte ibraz etmek (SGK Dökümü). -Son başvuru itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak.
06Destek Personeli Lise ve Dengi 1-Boya uygulama alanında MEB onaylı sertifika veya Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan onaylı İnşaat Boyacısı veya meslek koluna ait ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. -Mesleğinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak ve deneyimi olduğunu gösterir belge ile birlikte ibraz etmek (SGK Dökümü). -Son başvuru itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak.
07Destek Personeli Lise ve Dengi 1-Çatı, yalıtım, izalasyon alanlarında MEB onaylı sertifika veya mesleki yeterlilik belgesi veya meslek koluna ait ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. -Mesleğinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak ve deneyimi olduğunu gösterir belge ile birlikte ibraz etmek (SGK Dökümü). -Son başvuru itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak.
08Destek Personeli Lise ve Dengi 1- Alçı dekarasyon, asmatavan, alçıpan ve duvar işleri alanlarında MEB onaylı sertifika veya mesleki yeterlilik belgesi veya meslek koluna ait ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak. - Mesleğinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak ve deneyimi olduğunu gösterir belge ile birlikte ibraz etmek (SGK Dökümü). - Son başvuru itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak.
09Koruma ve Güvenlik Görevlisi Lise ve Dengi 15Üniversitemiz güvenlik hizmetlerinde istihdam edilmek üzere; 1- Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 2- Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, 3- Erkek adaylarda 170 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 ten az olmamak. 4-Kadın adaylarda 165 cm’den kısa olmamak ve boyuzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla, 13 ten az olmamak. 5- Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
10MühendisLisans1-Yükseköğretim Kurumlarının Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Sistem Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği lisans programlarından birinden mezun olmak. -C# programlama dili ile web tabanlı uygulama geliştirme konusunda en az iki (2) yıl deneyim sahibi olmak.
11TeknikerÖnlisans1-Yükseköğretim Kurumlarının İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi, Yapı İnşaat Önlisans programlarından birinden mezun olmak -Mesleğinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak ve deneyimi olduğunu gösterir belge ile birlikte ibraz etmek (SGK Dökümü). -Son başvuru itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak.
12TeknikerÖnlisans1-Yükseköğretim Kurumlarının Makine Önlisans programından mezun olmak. -Mesleğinde en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak ve deneyimi olduğunu gösterir belge ile birlikte ibraz etmek (SGK Dökümü). -Son başvuru itibari ile 35 yaşını doldurmamış
13TeknikerÖnlisans1-Yükseköğretim Kurumlarının Elektrik Önlisans programından mezun olmak. -Mesleğinde en az 1 (bir) yıl yüksek ve orta gerilim tesislerinde çalışmış olmak ve deneyimi olduğunu gösterir belgeyi birlikte ibraz etmek (SGK Dökümü). -Yüksek gerilim iletim tesislerinde çalışma izin belgesine (EKAT) sahip olmak -Son başvuru itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak.
14TeknikerÖnlisans1-Yükseköğretim Kurumlarının Tarla Bitkileri, Tarla Ziraatı, Tohumculuk Teknolojisi veya Organik Tarım İşletmeciliği programlarından mezun olmak. -En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. -Tarla ve uygulama çiftliklerinde gece/gündüz olmak üzere görev yapmasına engel durumu olmamak.
15TeknikerLise ve Dengi 1-Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi, İklimlendirme Soğutma Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri, Yapı Tesisat Sistemleri, Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat-Kalorifercilik Isıtma, Isıtma - Doğalgaz alanlarından herhangi birinden mezun olmak. -Merkezi klima sistemleri, Soğutma ve İklimlendirme Sistemleri alanında en az 1 (bir) yıl iş tecrübesine sahip olmak. (SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirmek kaydıyla) -Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında görev yapacaktır.
16LaborantÖnlisans1-Yükseköğretim kurumlarının Laborant ve Veteriner Sağlık önlisans programından mezun olmak. -Kamu Hayvan Hastaneleri Laboratuvarlarında en az 3 (üç) yıl çalışmış olmak. -Biyokimya ve Hemogram Cihazları Eğitim sertikalarına sahip olmak. -Üniversitemiz Veteriner Fakültesinde görev yapacaktır.
17LaborantÖnlisans1-Yükseköğretim kurumlarının Tarımsal Laboratuvar, Laboratuvar, Laboratuvar Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak. Toprak, bitki ve su örneklemesi için arazi çalışmaları yapmaya engeli olmamak, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek nitelikte olmak.(Vardiyalı) -Üniversitemiz Ziraat Fakültesinde görev yapacaktır
18LaborantÖnlisans1-Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Laboratuvar Teknolojisi ve Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri programlarından birinden mezun omak. -Üniversitemiz Fen Fakültesinde görev yapacaktır.
19Röntgen TeknisyeniÖnlisans1-Yükseköğretim kurumlarının Radyoterapi-Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ön lisans programından mezun olmak. -Üniversitemiz Veteriner Fakültesinde görev yapacaktır.

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı ŞARTLARI

Selçuk Üniversitesi
Selçuk Üniversitesi

Selçuk Üniversitesi sözleşmeli personel alımları için gerekli şartlar şunlardır;

  • T.C Vatandaşı olmak
  • Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Kasten işlenen bir suçtan bir ya da daha fazla yıl hapis cezasına çarptırılmamış olmak
  • Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suç işlememiş olmak
  • Zimmet, casusluk, dolandırıcılık, hırsızlık, rüşvet, güveni kötüye kullanma, sahtecilik ve benzeri suçlarından mahkum olmamış olmak
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak
  • Birden fazla ünvan kodu ile başvuru yapmamak
  • Vardiyalı sistemde çalışmayı kabul etmek
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilgisinin olmaması
  • Görevin yapılmasına engel oluşturacak akıl sağlığının olmaması
  • Lisans mezunları için KPSSP3 puanı; önlisans mezunları için KPSS93 puanı; ortaöğretim mezunları için KPSS94 puanı esas alınacak.
  • Başvuruyu yapacak adayın ”Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması. 

Selçuk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İçin GEREKLİ BELGELER

Selçuk Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için gerekli evraklar şu şekildedir;

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (online sisteme yüklenecek)
  • Ortaöğretim mezunları için önlü-arkalı diploma fotokopisi, Ön lisans ve lisans mezunları için e-Devlet’ten alınacak BARKODLU mezuniyet belgesi
  • e-Devlet’ten alınacak BARKODLU Adli Sicil Kayıt Belgesi
  • Ortaöğretim, Ön lisans ve Lisans mezunları için BARKODLU 2022 KPSS sonuç belgesi
  • BARKODLU askerlik durum belgesi (son 15 gün içerisinde aınmış)
  • Son 1 yıl içerisinde sözleşmeli personel pozisyonunda çalışmış olanlar için, daha önce 4/B’li personel pozisyonunda çalıştığı kurumdan alınacak 1 yıl bekleme süresine tabi olmadığını gösteren belge ve e-Devlet sisteminden alınmış BARKODLU SGK Hizmet Dökümü
  • Özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve Özel Güvenlik Eğitim Sertifikası (Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için başvuru yapacak adaylar için)

En Yeni Personel Alım İlanlarını Nasıl Takip Edebilirim?

En yeni personel alımı ilanlarını sitemizde yer alan Personel İlanları sayfasından takip edebilirsiniz. En güncel paylaşılan personel ilanlarına sayfamızda yer veriyoruz. Sayfamızı takip ederek ilanlara ulaşabilir ve erkenden başvuru yapabilirsiniz.

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir