Zamlı Parliament Fiyat GÜNCEL 2023 – Uzun, Kısa Kaç TL?

Parliament sigaraları, dünyada tanınmış ve seçkin sigara markalarından biridir. Türkiye’de de oldukça popüler olan bir sigara markasıdır. Gerçekleştirilen zamlardan sonra Parliament fiyat hakkında sık sık araştırma yapılıyor.

Sizler için Parliament fiyati güncel 2023 için liste hazırladık. Markanın farklı çeşitleri için ücretlendirmeler farklıdır. Detaylarına göre kısa, uzun Parliament kaç tl? sizin için derledik. Parliament fiyat listesi için yazımızı okuyabilirsiniz.

Parliament Fiyat Listesi

Parliament fiyat listesi
Parliament fiyat listesi

Parliament sigaraları, dünya genelinde yaygın olarak bulunan bir marka olup, birçok ülkede satılıyor. Türkiye’de de sigaralara yapılan zamlardan sonra fiyatları çok sık araştırılıyor. Çeşitlerine göre fiyatlar değişiyor.

Güncel Parliament fiyat listesi:

Parliament Sigara Fiyatı57,00 TL
Parliament Midnight Blue56,00 TL
Parliament Aqua Blue Slims 58,00 TL
Parliament Fiyat

Ek olarak okuyabilirsiniz: Puro fiyatları

parliament kaç tl
parliament kaç tl

Kısa Parliament 2023 Fiyatı

Parliament sigara kullananların en sık tercih ettiği seçenekten birisi de kısa Parliament’tir. Kısa Parliament fiyatı 57,00 TL‘dir. Gerçekleştirilen yeni zamlardan sonraki güncel fiyattır.

Uzun Parliament Güncel Fiyatı

Parliament tüketicilerinin tercih ettiği bir diğer seçenekte uzun Parliament’tir. Yapılan yeni zamlarla birlikte uzun Parliament fiyatı 57 TL‘dir.

Diğer çeşitler kaç TL olmuş? Öğrenelim.

Parliament Midnight Blue Fiyatı

Parliament sigara çeşitlerinden birisi olan Midnigt Blue için fiyatlar sık sık araştırılıyor. Yeni Parliament Midnight Blue fiyatı 56,00 TL olarak belirlenmiştir. Parliament sigara çeşitlerindeki en ucuz sigara şu an Midnight Blue’dir.

parliament sigara fiyatı
parliament sigara fiyatı

Parliament Aqua Blue Slims Fiyatı

Parliament sigara tüketicilerinin en sevilen çeşitlerinden birisi olan Aqua Blue Slims için yeni fiyatlar belli oldu! Güncel olarak Parliament Aqua Slims fiyatı 58 TL‘dir. Parliament serisinin en yüksek fiyatlı sigara çeşididir.

Parliament Fiyat

Parliament Hakkında

Parliament, Philip Morris International tarafından üretilen ve dünya genelinde tanınan bir sigara markasıdır. Parliament sigaraları farklı çeşitleriyle günümüzde en popüler sigara markalarından birisi olarak satılmaya devam etmektedir.

Parliament sigaralarının fiyatları ve çeşitleri de ülkeden ülkeye değişmektedir. Ülkemizde uzun, kısa Parliament, Midnight Blue, Aqua Blue Slims çeşitleri satılmaktadır.

Parliament Tütün Oranları

Türkiye’de yasa gereği tütün ürünlerinin paketlerine düzenleme getirildi. Düzenleme sonrasında tütün kullanımını azaltmak için paketler üzerinde kamu spotu görselleri ve yazıları kullanılmaya başlandı. Aynı zamanda tüm markalar siyah paket uygulamasına tabi tutuldu.

Paketlerin değişmesiyle birlikte daha öncesinde paketlerin üzerinde yer alan bazı ibareler kaldırıldı. Sigara paketlerinin üzerinde artık nikotin oranlarının yer aldığı bilgilendirme kısmı bulunmuyor.

Parliament fiyatlarını merak edenler aynı zamanda bu sigara çeşitlerinin tütün oranlarını da araştırıyor.

Parliament nikotin oranları:

Parliament ÇeşidiNikotinZifirKarbonmonoksit
Parliament Reserve1 mg10 mg10 mg
Parliament Night Blue0.7 mg10 mg10 mg
Parliament Aqua Blue0.7 mg8 mg9 mg
Parliament Aqua Blue (Mentollu)0.7 mg8 mg9 mg
Parliament Slim0.6 mg7 mg6 mg
Parliament One0.1 mg1 mg1 mg

Parliament fiyatları dahil birçok sigaraya 2023 senesi içerisinde birkaç defa zam gelmiştir. Sigara zamları gerek ülke politikaları gerekse üretici markaların uyguladığı bir karardır. Özellikle sigara kullanımının azaltılması için fiyat artırımı yapıldığı bilinmektedir.

Sigara Sağlığa Zararlıdır!

-->