Burun Dolgusu Fiyatları 2023 – Güncel Burun Ucu Dolgu Fiyatı

Güzellik sektörü hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Her geçen gün farklı işlemler çıkıyor. Burun dolgusu da son zamanlarda estetik tercih etmeyenler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki, burun dolgusu fiyatları ne kadar? Sizlere en güncel fiyatları sıraladık.

Burun ucu dolgusu fiyat ve daha fazlası için bilgileri aşağıda bulabileceksiniz. İşte 2023 İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve diğer şehirler için burun dolgu fiyatları…

Burun Dolgusu Nedir?

Burun Dolgusu Nedir
Burun Dolgusu Nedir

Burun dolgusu fiyatlarına detaylarıyla bakmadan önce bu işlemden kısaca bahsedelim. Burun dolgusu, burundaki şekil bozukluklarını gidererek estetik bir görünüme kavuşmasını sağlayan bir işlemdir.

Özel dolgu maddesi burnun düzeltilmek istendiği noktalara, deri altından enjekte edilir. Bu işlem sayesinde burundaki asimetriler, çöküntüler ağrısız ve acısız bir yöntemle düzeltilmiş olur.

İyileşme süreci oldukça kısadır ve işlem sonucunu hemen görebilmek mümkündür. Burun dolgusu cerrahi bir işlem olmadığı için birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmekte.

Burun Dolgusu Nasıl Yapılır?

Burun Dolgusu Nasıl Yapılır?
Burun Dolgusu Nasıl Yapılır?

Burun dolgusu tedavisi için ilk önce ayrıntılı olarak doktor muayenesinden geçmeniz gerekiyor. Doktorunuz burnunuzu muayene ettikten sonra burun dolgusu işlemine uygun olup, olmadığına karar verir.

Burnun kusurlu bölgeleri belirlenir ve buna bağlı olarak dolgunun hangi kısımlara yapılacağına karar verilir. Sonrasında işleme başlanır. İşlemden önce burna anestezik krem sürülür.

Bu sayede kişi acıyı çok hafif hissedecektir. Sonrasında solüsyonla temizlenen bölgeye dolgu maddesi iğne ile enjekte edilir. İşlemden hemen sonra hafif bir şişlik ve kızarıklık olabilmektedir.

Burun Dolgusu Kalıcı mıdır?

Hayır, burun dolgusu geçici bir işlemdir. Dolgunun türüne vs. göre işlemin 6 – 16 ay kalıcılığı vardır.

Burun Dolgusu Fiyatları 2023

Burun Dolgusu Fiyatları
Burun Dolgusu Fiyatları

Burun dolgu fiyatları dolgu malzemesine, kişiye gerekli olan uygulamalara, kliniğe, doktora göre farklılıklar gösterebilmektedir. Ortalama olarak burun dolgusu fiyatları 2.000 TL – 6.000 TL arasında değişmektedir.

Temel etkenlerin yanı sıra bulunulan şehir dahi fiyatları etkilemekte. Büyük şehirlerde, ünlü kliniklerde fiyatlar çok daha yüksekken, küçük şehirlerde talep daha düşük olmasından kaynaklı fiyatlar da düşük olabilmekte.

Ankara Burun Dolgusu Fiyatları

Ankara’da burun dolgu işlemi yaptıracaksanız, her yerde olduğu gibi Ankara’da da burun dolgu işleminin fiyatını belirleyen birçok faktör olduğunu bilmelisiniz. Ortalama olarak fiyatlardan bahsetmek elbette mümkündür. Ankara burun dolgusu fiyatları ortalama 2.500 TL – 5.000 TL arasındadır.

burun dolgusu ücretleri
burun dolgusu ücretleri

Burun Dolgusu Fiyatları İzmir

Burun dolgusu yaptırmak için İzmir’de birçok güzellik merkezi ve estetik kliniği bulunuyor. Fiyatları da haliyle değişmektedir. Ortalama olarak burun dolgusu fiyatları İzmir’de 2.000 TL – 6.000 TL arasındadır.

İstanbul Burun Dolgu Fiyatları

İstanbul’da çok fazla burun estetiği yapan klinik ve güzellik merkezleri bulunuyor. Ortalama olarak İstanbul burun dolgu fiyatları 3.000 TL – 6.000 TL arasındadır.

Antalya Burun Dolgu Fiyatları

Antalya’da burun dolgu tedavisi gerçekleştiren birçok yer var. Ancak fiyatlar son zamanlarda yurt dışından gelen vatandaşların sayısının artmasıyla da yükseldi. Antalya burun dolgu fiyatları ortalama 3.500 TL – 6.000 TL aralığındadır.

Hemen ardından okuyabilirsiniz: Burun Estetiği Fiyatları

Burun Ucu Dolgusu Fiyat

Burun Ucu Dolgusu Fiyat
Burun Ucu Dolgusu Fiyat

Burun dolgusu tedavisi genel olarak burnun tümü için değerlerlendirilir. Yani doktor burnun tüm şekil bozukluklarını değerlendirerek bir işlem gerçekleştirir. Burun kemeri üstüne vs. uygulanabiliyor.

Ancak sadece burun ucu dolgusu yaptırmak isterseniz fiyat daha düşük olabilmektedir. Sadece burun ucu kaldırmak için dolgu yaptırmak istediğiniz taktirde fiyat farklılaşacaktır. Ortalama olarak burun ucu dolgusu fiyat 2.000 TL – 5.000 TL arasındadır.

Burun Dolgusu Avantajları

Burun Dolgusu Avantajları
Burun Dolgusu Avantajları

Burun dolgusu fiyatlarından sonra gelelim avantajlara… Birçok kişi tarafından tercih edilmesinin sebepleri bu avantajlardır. Burun dolgusu avantajları şöyledir:

  • Ameliyatsız bir işlemdir. Böylelikle kesim, dikiş gibi işlemler söz konusu değildir.
  • Acısız ve ağrısız bir işlemdir.
  • Anında sonuca ulaşılır.
  • İşlem sonrası gündelik hayata geri dönülebilir.
  • Kalıcı değildir. Böylelikle kişi burun dolgusu işleminden memnun kalmadığı taktirde vazgeçebilir.
  • Anestezik maddeye alerjisi olan kişilere de uygulanabilmektedir.
  • Burun estetiği ile kıyaslandığında burun dolgusu fiyatları çok daha ekonomiktir.

Burun Dolgusu Dezavantajları

Burun dolgusu dezavantajları şunlardır:

  • Şiddetli eğikliği ve çöküklüğü olan kişiler için yetersiz bir işlemdir.
  • Kalıcı bir çözüm isteyenler için burun dolgusu geçici olduğundan dolayı dezavantajlıdır.
  • Doğru muayene gerçekleştirilmezse, burun büyümesi gibi bir durumla karşılaşılabilir.

Burun Dolgusu Kimlere Uygulanmaz?

Burun Dolgusu Kimlere Uygulanmaz?
Burun Dolgusu Kimlere Uygulanmaz?

Burun dolgusu fiyatları araştıranların bilmesi gerektiği bir konu daha var. Burun dolgusu işlemini birçok avantajdan dolayı tercih etmek istiyor olabilirsiniz. Ancak burun dolgusu için uygun olmayabilirsiniz.

Bazı kişilere burun dolgusu uygulanamıyor. Buna doktorunuz muayenede karar verecek olsa da kimlere uygulanmadığı konusunda bizler de sizlere bilgi vereceğiz. Burun dolgusu kimlere uygulanmıyor?

  • Hamlilelere
  • Ciddi kronik hastalığı olan kişilere
  • Cilt hastalığı olanlare
  • Nefes alma problemi olanlare
  • Aktif uçuğu olan kişilere
  • Burun küçültmek isteyenlere
  • Burun kemeri çok fazla eğri olan kişilere

uygulanmamaktadır. Burun dolgusu için muayeneye gittiğinizde doktorunuzla istiare ederek işleme uygun olup, olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Burun Dolgusu Yaptıranların Yorumları

Burun dolgusu fiyatlarını araştıranlar elbette bu işlemi yaptıranların yorumlarını da merak ediyorlar. Genel olarak baktığımızda burun dolgusu yaptıranların yorumları olumlu yönde. Sizler için bazı internetteki yorumları sıraladım:

yaptırmak isteyenler kişiler eğer burnumdan memnunum ama sadece birazcık kemerim var diyorsa sadece onu düzleştirmek için yapsınlar. 

yakın zamanda yaptırdığım ve şuan için memnun olduğum işlem. yapılması sadece 5 dakika sürdü ve burnumda ciddi bir değişiklik var.. Doktorum 1,5 yıla yakın kalıcılığı olduğunu söyledi.

Arkadaşımın burnunu hokkaya çeviren işlemdir… 2 farklı yerde yaptırdı, biri daha kısa süre dayandı ama daha ucuzdu, diğeri en az 7 – 8 ay dayanıyor. Çok doğal duruyor.

Burnumun alın bitişi kısmında çöküklük vardı. Orayı doldurttum böylece uzun ve düzgün bir burnum olmuş oldu.

Yorum için yukarıdaki videoyu da da ek olarak izleyebilirsiniz.

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir