2023 Bostanlı Üçkuyular Feribot Ücreti – Araç, Yaya Fiyatları

Bostanlı’dan Üçkuyular’a feribotla ulaşım sağlayan birçok kişi var. Bostanlı ile Üçkuyular arasında seyahat etmek için en ideal ve ekonomik seçenek hiç şüphesiz Bostanlı Üçkuyular Feribotu’dur. Bu nedenle sıklıkla Bostanlı Üçkuyular feribot ücreti araştırılıyor.

Sizler için 2023 güncel Bostanlı Üçkuyular feribot fiyatlarından bahsedeceğim. Üçkuyular – Bostanli arabalı vapur ücretleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen tarifeye göre ödenir.

Belediye tarafından belirlenen Bostanlı Üçkuyular feribot yaya ücreti ve araba ücreti hakkında güncel verileri burada bulacaksınız.

Bostanlı Üçkuyular Feribot Ücreti (GÜNCEL)

Bostanlı Üçkuyular Feribot Ücreti
Bostanlı Üçkuyular Feribot Ücreti

Bostanlı’dan Üçkuyular’a kolaylıkla ulaşım sağlamak mümkün. Özellikle aracı olan kişiler için feribotla Üçkuyular’a geçmek çoğu zaman daha avantajlı oluyor. Ücretler de haliyle merak ediliyor. Bostanlı Üçkuyular feribot fiyatların araçların cinsine göre farklılık gösteriyor. Bostanlı Üçkuyular feribot ücreti şöyledir:

Araç TürüÜcreti
Motosiklet20,00 TL
Otomobil65,00 TL
Orta Sınıf Araç150,00 TL
Otobüs – Kamyon 280,00 TL
Tır520,00 TL
Bostanlı Üçkuyular Feribot Ücreti

İzdeniz Üçkuyular bostanlı feribot ücreti araçlara göre bu şekildedir. Araçlar hakkında detaylar için lütfen aşağıdaki notları okuyun!

  • Not 1: Orta sınıf araç; minibüs, midibüs, karavan, kamyonet, traktör tipi araçları kapsıyor.
  • Not 2: Kango, Berlingo, Caddy, Connect gibi tüm araçların ruhsatlarında “Ticari araç” yazsa da “Otomobil” olarak ücretlendirmesi yapılır.
  • Not 3: Elektrikli motosikletler ve 3 tekerlekli motosiklerler “Motosiklet” tarifesinden ücretlendirilir.
  • Not 4: Lastikli iş makineleri ve vinçler “Otobüs – Kamyon” üzerinden ücretlendirilir.
  • Not 5: Otomobil sınıfının dışında kalan 4 tekerlekli bütün araçlar “Otomobil” tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Araç Ödemesi Gerçekleştirenler Biniş Ücreti Ödüyor mu?

üçkuyular bostanlı Feribot Ücreti
üçkuyular bostanlı Feribot fiyatları

Araçları için ödeme gerçekleştirecek olanların akıllarında bir soru oluyor. Araç ödemesinin yanında araç sahibi ödeme yapıyor mu? Araç ücreti ödeyerek giren araç sahiplerinden ayrıca ödeme alınmıyor. Araç ödemesi yapmanız yeterli olmaktadır.

Bostanlı Üçkuyular Feribot Yaya Ücreti

Bostanlı Üçkuyular Feribot Yaya Ücreti
Bostanlı Üçkuyular Feribot Yaya Ücreti

Üçkuyular – Bostanli arabalı vapur fiyatları için sizlere yukarıda araçlar için ücretlendirmelerden bahsettim. Ancak Bostanlı Üçkuyular feribotu sadece araç kullananlar için değildir. O nedenle sık sık yaya ücreti de soruluyor. Bostanlı Üçkuyular feribot yaya ücreti

  • Tam 8,78 TL
  • Öğrenci: 3,00 TL
  • Öğretmen:  7,56 TL 
  • 60 Yaş kart sahipleri: 7,56 TL

Görüldüğü üzere diğer ulaşım tarifeleriyle aynıdır. Toplu taşıma kartı ile geçişinizi yapabiliyorsunuz.

Bostanlı Üçkuyular Feribotu, İzmir’de yaşayanlar ve şehri ziyaret eden turistler için en kolay ve uygun fiyatlı ulaşım seçeneklerinden biridir. Şehir içindeki trafik sıkışıklığından ve toplu taşıma araçlarının yoğunluğundan kaçınarak feribotu tercih edenler var.

Sıkça Sorulan Sorular

üçkuyular - bostanli arabalı vapur ücretleri
üçkuyular – bostanli arabalı vapur ücretleri

Üçkuyular – Bostanli arabalı vapur ücretlerini araştıranların en sık sorduğu soruları derledim:

Bisiklet, Elektrikli Bisiklet Bostanlı Üçkuyular Feribot Ücreti Ne Kadar?

Bostanlı Üçkuyular Feribotu, bisiklet ve elektrikli bisiklet sahiplerine avantajlı bir seçenek sunmaktadır. Bisiklet ve elektrikli bisiklet sahipleri sadece 0,05 kuruş karşılığında feribota binebilmektedir.

65 Yaş Kartı, Engelli kartı ya da Gazi Kartına Araçlı Biniş Ücretsiz midir?

Bu kartlar sadece bireysel geçişler için kullanılır. Araçlı olarak Bostanlı Üçkuyular Feribotuna bindiğinizde araç için belirlenen ücret ödenmelidir.

Hangi Kart İle Feribota Binilir?

Yaya olarak feribot kullanacaksanız, İzmirim Kart ve kredi kartınız ile feribot seferlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bostanlı Üçkuyular feribot kaç para? Artık biliyorsunuz. Merak ettiğiniz farklı soruları aşağı yorum olarak bırakabilirsiniz.

-->