2023 İngilizce Kurs Fiyatları – İstanbul, İzmir, Ankara…

Yabancı dil bilgisi artık herkes için çok önemli. En yaygın dil olarak kullanılan yabancı dil olan İngilizce için dil kursuna gitmeyi tercih edecekseniz, İngilizce kurs fiyatları sizin için çok önemli.

Türkiye’de tercih edebileceğiniz birçok dil kursu firması var. Amerikan Kültür kurs fiyatları, English Time, British Time ve daha fazla kurs yeri için fiyat araştırması yaptık. Dil kursu fiyatları için okumaya başlayın!

İngilizce Kurs Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

İngilizce Kurs Fiyatlarını Etkileyen Faktörler
İngilizce Kurs Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Birçok insan İngilizce öğrenmek için kurslara katılmayı tercih ediyor. Bu noktada sizlere İngilizce kurs fiyatlarından bahsedeceğiz. Ancak İngilizce kursu fiyatlarını etkileyen birçok faktörün olduğunu belirtmek gerek.

Kısaca bunlardan bahsedip, fiyat bilgilerini sizin için derledik.

İngilizce kurs fiyatlarını etkileyen faktörler şöyledir:

  1. Kursun süresi: Kursun süresi, kurs fiyatlarını belirleyen en önemli faktörlerden biridir. Daha uzun süreli kurslar, genellikle daha pahalıdır.
  2. Kursun yoğunluğu: Yoğun kurslar, daha sık ders ve daha hızlı bir tempoda öğretim içerdiği için genellikle daha pahalıdır.
  3. Kursun yeri: Kursun yapıldığı yer, fiyatları da etkileyebilir. Özellikle büyük şehirlerde, kursların fiyatları daha yüksek olabilir.
  4. Kursun seviyesi: Kurs seviyesi, kursun fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. İleri seviye kurslar, daha yoğun olabildiği için genellikle daha pahalıdır.
  5. Kurs firması: Daha prestijli kurs firmaları, daha yüksek fiyatlarla hizmet verme eğilimindedir. Dolayısıyla fiyatları daha fazladır.

Bunlara göre kurs fiyatları değişiklik gösteriyor. O nedenle sizlere vereceğimiz fiyatlar ortalama İngilizce kursu fiyatlarıdır.

İngilizce Kurs Fiyatları 2023

İngilizce Kurs Fiyatları ne kadar
İngilizce Kurs Fiyatları ne kadar

İngilizce, günümüzün küreselleşen dünyasında en yaygın kullanılan dillerden biridir. İngilizce bilmek, iş hayatından akademik hayata kadar birçok alanda avantaj sağlayabilir. Bunun için eğitim kalitesini kanıtlamış firmaların kurslarına katılabilirsiniz.

İngilizce kursları, dil öğrenmek amacıyla yatırım yapmak isteyenler için belli bir ödeme gerektirir. Ancak, kurslardan elde edilen avantajlar düşünüldüğünde, birçok insan için bu yatırım oldukça karlı olabilir. Firmalara göre 2023 İngilizce kurs fiyatları bilgilerine geçelim.

İngilizce Kurs Fiyatları Amerikan Kültür

amerikan kültür kurs fiyatları
amerikan kültür kurs fiyatları

Amerikan Kültür, Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Konya ve Gaziantep gibi birçok şehirde şubeleri bulunan bir dil okuludur. Kurs fiyatları, şube konumu, kurs tipi ve süresine bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Ortalama olarak Amerikan Kültür kurs fiyatları şöyledir:

  • Bir kur fiyatı: 2000 TL’den başlamaktadır.
  • 5 ve daha fazla kur fiyatı: 8500 TL-10.000 TL arasında değişmektedir.

2007 yılından bu yana Türkiye’de hizmet veren Amerikan Kültür, güçlü eğitim kadrosuyla ve eğitim metotlarıyla sıklıkla tercih edilen bir kurum. İngilizce kurs fiyatları için diğer firmaları incelemek isterseniz sizin için diğer firmalar hakkında bilgiler hazırladık.

Okuma Önerisi: ücretsiz İngilizce öğrenme uygulamaları için hazırlanan yazı ilginizi çekebilir.

English Time Kurs Fiyatları

English Time Kurs Fiyatları
English Time Kurs Fiyatları

2023 İngilizce kurs fiyatları sıklıkla araştırılıyor. English Time’da sıklıkla tercih edilen dil kurslarından bir tanesidir.

  • English Time kurs fiyatları: 4.000 TL – 10.000 TL arasında değişmektedir.

English time kurs ücretleri alınan kurdaki ders saat süresi, şehre, ödeme şekline ve özel ya da birebir ders tercihine göre değişiklik gösteriyor.

TEOL Dil Kursu Fiyatları

TEOL Dil Kursu Fiyatları
TEOL İngilizce Kurs Fiyatları

TEOL dil okulu, birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Aldığınız kur sayısına ve saate göre fiyatlar değişiklik gösteriyor. Ortalama olarak TEOL dil kursu fiyatları şöyle:

  • 3 Aylık kurs programı fiyatı: 3.800 TL
  • 6 Aylık kurs programı fiyatı: 7.000 TL
  • 9aylık kurs programı fiyatı: 9.800 TL
  • 12 aylık kurs programı fiyatı: 12.000 TL
  • 15 aylık kurs programı fiyatı: 13.750 TL
  • 18 Aylık kurs programı fiyatı: 15.000 TL

İngilizce kurs fiyatları bulunduğunuz bölgeye, eğitim almak istediğiniz seviyeye göre değişiklik gösterebilir. Aynı zamanda kurs merkezlerinin dönemsel olarak kur hediyeli ya da indirimli kampanyaları olabiliyor. Bu yüzden en avantajlı fiyatları ilgili şubeleri arayarak yada yüz yüze iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

British Time Kurs Ücretleri

British Time Kurs Ücretleri
British Time Kurs Ücretleri

British Time öğrencilerine birçok kurs çeşidi sunuyor. Genel İngilizce kursları, konuşma, kişiye özel, kurumsal eğitimler, iş İngilizcesi gibi birçok kurs çeşidi bulunuyor.

Haliyle hepsinin ders saati vs. farklı ve bu da farklı fiyat demek oluyor. Genel İngilizce kurslarından yola çıkarak genel bir ortalama fiyatlandırma yapılabilmektedir.

British Time İngilizce kurs fiyatları: 4.000 – 9.750 TL arasındadır.

Akademik Dil Kursu Fiyatları

Akademik İngilizce Kursları, İngilizce öğrenmek isteyenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle akademik İngilizce konusunda kendisini kanıtlamış bir kurum.

Akademik Dil Kursu fiyatları: 3.000 TL – 10.000 TL arasında değişiyor.

Güncel bilgi için Akademik Yabancı Dil Kursları fiyat bilgi sayfasından kurumla iletişim kurabilirsiniz.

İngilizce kurs fiyatları kurumun verdiği hizmete ve dil seviyenize göre değişiklik gösterebilir. Zira kurumun bünyesinde akademik sınavlara hazırlık kursları, genel İngilizce ve iş İngilizcesi gibi farklı programlar mevcuttur.

Okuma Önerisi: Uzmanından İngilizce Kelime Öğrenme Üzerine Tavsiyeler

İngilizce Kurs Fiyatları İstanbul

İngilizce Kurs Fiyatları İstanbul
İngilizce Kurs Fiyatları İstanbul

2023 yılında İngilizce kurs fiyatları İstanbul’da şöyledir:

Eğitim SeviyesiFiyat
1 Seviye5.000 TL – 7.000 TL
2 Seviye10.000 TL – 15.000 TL
3 Seviye13.000 TL – 23.000 TL
4 Seviye14.000 TL – 27.000 TL
5 Seviye16.000 TL – 32.000 TL
6 Seviye17.000 TL – 35.000 TL
İngilizce Kurs Fiyatları İstanbul

İstanbul’da birçok İngilizce kurs yeri bulunuyor. Her birinin fiyat politikası rekabet fazlalığından dolayı değişiklik göstermektedir. Ancak İstanbul İngilizce dil kursu fiyatları hakkında ortalama bir fikre sahip olmak kurum tercihleri için oldukça önemlidir.

Her kursun belirli bir eğitim seviyesi mevcuttur. Bununla birlikte her şubenin eğitmen ve fiyatlandırma politikasının farklı olabileceğini unutmamak gerekir.

ortalama ingilizce kursu fiyatları
ortalama ingilizce kursu fiyatları

İzmir İngilizce Kurs Ücretleri

İstanbul’dan sonra yabancı dil okullarının en yoğun olduğu şehirlerden birisi de İzmir. İzmir İngilizce kurs ücretleri de diğerleri gibi birçok faktöre bağlı olarak değişiyor.

  • İngilizce kurs ücretleri İzmir’de kur başına 3.000 – 4.000 TL arasındadır.
  • 6 kur fiyatları ise 9.000 TL – 18.000 TL arasında değişmektedir.

İngilizce Kurs Fiyatları Ankara

İngilizce kursu ücretleri Ankara’da da geniş bir aralığa sahip. Bunun en büyük sebebi de dil kursu veren birçok firmanın olması.

İngilizce kurs fiyatları Ankara’da 3.000 TL – 25.000 TL aralığındadır.

Seçtiğiniz firma, ders saati, seviye, kur fiyatları etkileyecektir.

Özel İngilizce Kurs Ücretleri

İngilizce kursunu bireysel olarak almak isteyenler olacaktır.

Eğer toplu sınıfların olduğu kurslara katılmak istemiyorsanız, birebir İngilizce derslerini değerlendirebilirsiniz. Bunun için British Kültür, Amerikan Kültür gibi firmaların sağladığı özel derslerden veya bağımsız olarak İngilizce kursu veren eğitmenlerden faydalanabilirsiniz.

İngilizce kursları günümüzde artık online eğitimlerle evinizden çıkmadan da alabileceğiniz bir kurs tipidir. Online ve bireysel İngilizce kurs fiyatları eğitim alacağınız kişiye ve eğitim saatinize göre değişiklik gösterebilir.

  • Özel İngilizce kurs ücretleri saatlik 150 TL – 350 TL arasında değişiklik gösterir.

Türkiye genelinde ismini duyurmuş birçok kaliteli yabancı dil kursu mevcuttur. Almak istediğiniz eğitim seviyesi ve içeriğine göre fiyatlandırmalar değişiklik gösterebilir.

İngilizce kurs fiyatları dönemlik olarak artış yaşamakla birlikte kurumların avantajlı kampanyaları olabiliyor. En doğru seçimi ilgilendiğiniz kurumların şubelerini arayarak yada yüz yüze görüşerek yapabilirsiniz.

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir