File Market Çalışma Şartları 2024: Zamlı Personel Maaşları

File, 2015 senesinde BİM’in desteği ile büyüyerek bir zincir market haline geldi. Oldukça yeni bir marka olan File, yeni şubeler açmakta ve buralarda istihdam sağlamaktadır. Biz de sizler için File market çalışma şartları ile ilgili detaylı bir yazı hazırladık.

Bu yazımızda çalışma şartları dışında File market iş başvurusu ve maaşları bilgisine de ulaşabilirsiniz.

File Market Çalışma Şartları

File Market Çalışma Koşulları
File Market Çalışma Koşulları

File market çalışma şartlarına geçmeden önce marka hakkında biraz bilgi sahibi olalım. File market, BİM teşviki ile 2015 senesinde kurulmuş ve o günden bugüne pek çok ilde mağaza açmıştır. File, BİM’de satılan birbirinden farklı ürünü de kendi mağazasında satışa sunmaktadır.

Fiyatları diğer market zincirlerine göre oldukça uygun olan File, her hafta indirimli ürünler sunmakta. Markette, kasa-reyon personeli, meyve-sebze personeli, depo personeli ya da kozmetik personeli gibi farklı alanlarda çalışabilirsiniz.

File market çalışma şartları 2024 yılı itibariyle aşağıdaki gibidir:

  • File market sabah 09.00’da açılır ve gece 22.00’de kapanır.
  • Çalışanlar, vardiya sistemiyle günde toplam 8.5 saat çalışır.
  • Her çalışanın öğlen 1 saat yemek yeme molası vardır.
  • Yemek dışındaki molalar gün içerisinde ayarlanmaktadır.
  • File market personel çalışma saatleri sabah vardiyasında 8.30 – 17.30 arasında; akşam vardiyasında ise 13.30 – 22.00 saatleri arasındadır.
  • Çalışanların haftada 1 gün izin kullanma hakkı vardır. Bu gün, mağaza müdürü tarafından kararlaştırılır.
  • Maaş dışında yol+yemek ücreti de ödenir.
  • Part time çalışanlar günde 6 saat olmak üzere haftanın belirli günleri toplam 30 saat çalışır.
  • 1 senelik çalışma süresini dolduran çalışanlar yıllık 14+2 gün izin kullanabilir.
  • Adaylar, işe başlamadan mülakata girmek durumundadır.

Türkiye’nin en uygun zincir marketlerinden biri olan Bim’de çalışmayı düşünür müsünüz? O halde BİM Maaşları yazımızı okumadan geçmeyin!

File Market çalışma şartları için devam edelim…

File Market Başvuru Şartları

File Market İş Başvuru Şartları
File Market İş Başvuru Şartları

File market çalışma şartlarını öğrendik. Bu şartlarda çalışırım diyorsanız sıradaki konumuza geçebiliriz.

File market iş başvurusu için bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki listede başvuru şartlarını inceleyebilirsiniz.

File market işe alım için belirlenen şartlar şu şekildedir:

  • File markette çalışmak isteyenlerin 18 yaşını doldurmuş olması gerekir.
  • En az lise ya da dengi bir okuldan mezun olmuş olma şartı aranır. Daha yüksek pozisyonlarda çalışmak istiyorsanız üniversite mezuniyeti şartı bulunur.
  • Çalışacak erkek adayların askerlik yapmış olması gerekir.
  • Çalışacak kişilerin bilgisayar kullanmayı bilmesi gerekir.

File market çalışma şartları içerisinde işe alım için belirlenen koşullar bu şekildedir.

File market işe alım sürecinde, online olarak başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. File Market Hızlı Başvuru linkine tıklayarak online form doldurma sayfasına gidebilirsiniz.

Formu, eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız son derece önemli. İkamet ettiğiniz adresi doğru bir şekilde belirtmelisiniz ki, yaşadığınız bölgeye yakın bir File markette çalışmaya başlayabilesiniz.

İnternetten form doldurmanın yanı sıra yakınlarınızda bulunan bir File markete girebilir ve direkt olarak şubeden iş başvurusu yapabilirsiniz. Şubeye giderken yanınızda iyi hazırlanmış bir CV götürmeyi unutmayın.

İŞKUR ya da güvenilir diğer işe alım sitelerinden de çalışmak için başvuru yapabilirsiniz. Bu tarz sitelerde eğitim bilgilerinizi ve iş hayatınızdaki deneyimleri en doğru şekilde belirtmek önemlidir.

Şok Market Maaşları da son zamanlarda en çok merak edilen konular arasında. Linke tıklayarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

File Market Maaşları 2024: Zamlı Çalışan Maaşı!

File Market Çalışan Personel Maaşları
File Market Çalışan Personel Maaşları

2024 senesinde asgari ücrete gelen zamlarla birlikte File market çalışan maaşları da güncellendi. Aşağıdaki listede, File market maaşları 2024 güncel listesini inceleyebilirsiniz:

  • File Personel Maaşları: 17.002 TL – 18.500 TL
  • File Market Kasiyer Maaşı: 17.002 TL – 18.000 TL
  • File Market Şoför Maaşları: 18.500 TL – 20.000 TL
  • File Market Müdür Maaşı: 22.500 TL – 25.000 TL

File Market çalışma şartları açısından önemli bir konuya daha değinelim: Çalışan yorumları!

File Market Çalışan Yorumları

file market çalışan yorumları
File market çalışan yorumları

File market çalışma şartlarını, başvuru şartlarını ve 2024 güncel çalışan maaşlarını öğrendik. Çalışmayı düşünüyorsanız ancak emin değilseniz File market çalışan yorumlarını okumak net bir karar vermenizi sağlayabilir.

  • ”Yöneticiniz iyi birisiyse çalışması çok zevkli bir yer. Maaşlar gününde yatıyor. Bu konuda hiçbir sorunla karşılaşmadım.”
  • ”Gün içerisinde birden fazla görevde çalışmanız gerekebiliyor. Zaten genel olarak zincir marketlerde insanlar bu şekilde çalışıyor.”
  • ”Bazı saatler çok yoğun çalışmanız gerekiyor. Tempoya alışırsanız çok daha rahat çalışabilirsiniz. Belirli bir süre çalıştıktan sonra terfi de alabiliyorsunuz.”
  • ”File markette kasiyer olarak çalışıyorum ve durumumdan memnunum. Bazen reyonlara da bakmamız gerekiyor ancak duruma alıştık. Yoğun çalışma temposuna ayak uyduruyoruz.”

A101 Maaşları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız linke tıklamanız yeterli!

BONUS: File Market Kime Ait?

File Markette çalışmak istiyorum diyen birçok kişi bu marketin kime ait olduğunu merak ediyor. File Market kime ait sorusunu kısaca yanıtlayalım:

  • File Market, BİM olarak bilinen Birleşik Mağazalar A.Ş.’e bağlı, 2015 yılında ilgili markanın yeni satış modellerini yansıttığı bir alt kuruluşudur.
  • BİM ile benzer ürün stoklarına sahip olan marketin kendine özgü ürün grupları da bulunmaktadır.
  • Personel açısından File market çalışma şartları BİM ile neredeyse aynıdır. Aynı zamanda maaşlar açısından da belirgin farklılıklar bulunmamaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

File Market çalışma şartları 2024 bilgilerini inceledik. Ek olarak iş başvurusu, başvuru formu, maaşlar ve çalışan yorumlarını da objektif bir şekilde açıkladık. Şimdi bizlere sıkça ulaştırılan soruları yanıtlayalım:

File Market hangi marketin?

File Market, BİM teşviki ile 2015 senesinde kurulmuştur. BİM’de satılan pek çok farklı ürün File Market’te de satılmaktadır.

File Market kaç saat çalışıyor?

File Market sabah 9.00’da açılır ve akşam 22.00’de kapanır. Bazı bölgelerde 8.30’da da açılabilmekte ya da daha geç kapanabilmektedir.

File Market maaşları ve çalışma şartları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Güncel deneyimlerinizi yorumlar sekmesinden bizimle paylaşabilir, okuyucuların faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

Yorumlar
  • Sezerkarataş - 27.06.2023

    Bursan enkaliteli maret file market sebze meyve günlük taze sarı alan püvaca açma sigara boruk kurasan tane sıcak cok kaliteli et reyonu süper şarkuteri mıukemel zate cok kalıteli fike

  • Daş - 14.08.2023

    Kariyer.net ya da file kariyer üstünden başvuru yaptım dönüş yaparlar mı ?

    • aykut - 19.08.2023

      Ek olarak Migros haricindeki diğer marketlerde (Bim, A-101, Şok, File vb.), direkt olarak mağazaya gidip form doldurarak da hızlı geri dönüş alabilirsiniz. File Market için bu yöntem geçerli mi bilmiyorum ancak, özellikle Bim ve A-101’de bu şekilde çokça işe alım yapılıyor.

    • Sngl - 19.08.2023

      Geri dönüşler uzun sürüyor onun yerine insan kaynakları biriminin numarasını öğrenip ordan bilgi alırsanız daha hızlı bilgi alırsınız. Çalışmak için harika bir mağaza.. başarılar dilerim

  • Nursel - 09.10.2023

    Y izmir için mürscat etmek istiyorum yaş sınırı varmi acaba 5yıl a101de çalıştığım

  • Enver - 21.01.2024

    Bir file çalışanı olarak maaşlar pek gerçeği yansıtmıyor
    2024 te müdür için yazdığınız maaş bile personel maaşının altında

-->