Black Ram Viski Fiyatı 2024: 100’lük, 70’lik, 50’lik Fiyatları

Black ram viski, son yıllarda Türkiye’de popüler hale gelen bir viski markasıdır. Özellikle kaliteli içeriği ve benzersiz tadıyla dikkat çekiyor. Bulgaristan’da üretilerek ülkemize getiriliyor. Ancak, viski tutkunları arasında sıkça merak edilen konulardan biri de, gerçekleşen zamlardan sonra Black Ram viski fiyatıdır.

Black ram viski, farklı çeşitleriyle ve fiyat aralıklarıyla satılmaktadır. Fiyatlar alkol oranına, şişe satış noktasına göre değişebilir. Örneğin black ram viski 100’lük fiyatı ile 70’lik fiyatı farklı olacaktır. Sizlere güncel olarak Black ram fiyatından bahsedeceğim.

Black Ram Viski Hakkında Bilgi!

Fiyat detayına girmeden önce bir konuya açıklık getirmek isterim. Black Ram viski Türkiye’de tekellerde ve marketlerde satılmıyor. Bulgaristan’da üretilen bir viskidir. Ancak Bulgaristan’a yakın şehirlerde bazı tekeller ya da satıcılar özel sipariş üzerine getirtiliyor.

Bulgaristan’daki Black Ram fiyatları, diğer viski fiyatlarına göre ucuz olduğundan dolayı birçok kişi özel siparişle ya da Bulgaristan’a gitmişken bu viskiyi alıyor. Bu önemli bilgiyi de verdikten sonra Black Ram fiyatına geçebiliriz.

Black Ram Viski Nerede Satılıyor?

Bulgaristan’a yakın şehirlerde Black Ram viski bulabilirsiniz. Özellikle Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale şehirlerine Black Ram Viski getirtiliyor.

Güncel alkol fiyatlarını sizler için araştırıyoruz. Son yazımız olan Baileys Fiyatları bilgisini içeren yazımız ilginizi çekebilir

Black Ram Viski Fiyatı 2024: GÜNCEL!

black ram viski fiyatı
black ram viski fiyatı

Gelelim asıl konumuza… Black Ram fiyatı ne kadara satılıyor? Bulgaristan’daki fiyatlardan yaptığım araştırmalara göre Black Ram viski fiyatı şöyledir:

Viski ÇeşidiBulgar LevasıTürk Lirası
Black Ram 20’lik4,39 Leva73,45 TL
Black Ram 35’lik7,09 Leva118,60 TL
Black Ram 50’lik8,99 Leva150,40 TL
Black Ram Viski 70’lik Fiyatı12,49 Leva208,95 TL
Black Ram 70’lik Bourbon15,29 Leva255,10 TL
Black Ram 100’lük16,70 Leva267,50 TL
Black Ram Viski Fiyat Listesi

Black Ram viski fiyatı Bulgaristan’da bu şekilde satılıyor. Ancak Türkiye’ye getirilerek satıldığında üzerine fiyat eklemesi yapılabiliyor. Buradaki fiyatların üstünde bir satış fiyatı ile karşılaşabileceğinin de altını çizmiş olayım.

1- Black Ram Viski 100’lük Fiyatı 2024

black ram 100'lük fiyat
black ram 100’lük fiyat

Viski severlerin en çok tercih ettiği Black Ram viski boyutu 100 cl’dir.

  • Black ram viski 100’lük fiyatı 2024 yılında 267,50 TL‘dir.
  • Bulgaristan’daki satış fiyatı olan 16,70 Leva’dan çevrildiğinde böyle bir fiyatla karşılaşılıyor.

Bulgaristan’da gördüğünüz üzere oldukça uygun fiyata Black Ram viskiyi alabiliyorsunz. Kur farkları olabildiği için güncel olarak Leva’dan TL’ye çevirmeyi unutmayın. Sıklıkla fiyatları güncelleyeceğim.

Öneri içerik: Metro Alkol Fiyatları

2- Black Ram 70’lik Viski Fiyatı

black ram fiyatı
black ram fiyatı

Black Ram viski çeşitleri içerisinde en fazla seçenek, 70’lik çeşitlerde bulunmaktadır. Black Ram viski fiyatı da 70’lik çeşitler için oldukça uygundur.

Black Ram 70’lik viski fiyatları şu şekildedir:

  • Bulgaris’ta Black Ram 70’lik viski fiyatı 208,95 TL‘dir.
  • Black Ram Bourbon serisi ise 255,10 TL‘dir.
  • Fiyatlar Leva’dan çevrildiğinde karşılığı bu şekilde.

Türkiye’ye getirdiğiniz taktirde bu fiyatların üstünde bir para ödemeniz mümkündür. Ancak direkt Bulgaristan’dan alacaksanız, bahsettiğimiz fiyatlara alabilirsiniz.

3- Black Ram Viski 50’lik Fiyat

Black Ram Viski’nin boyut seçenekleri de bir hayli geniş. 50 cl versiyonunu da Bulgaristan’da bulabiliyorsunuz.

Black Ram 50’lik viski fiyatları 2024 yılı itibariyle aşağıdaki gibidir:

  • 50’lik Black Ram viski fiyatı 150,40 TL’ye denk gelmektedir.
  • Bulgaristan’da 8,99 Leva’ya satılmaktadır.

Türkiye’deki En İyi Viski Markaları listesini biliyor musunuz? Şimdi inceleyin!

4- 35’lik Black Ram Viski Fiyatı

Markanın küçük boyut seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. 35’lik Black Ram oldukça uygun fiyatla satılıyor.

Black Ram viski fiyatı 2024 yılında 35’lik çeşitler için şu şekildedir:

  • 35’lik Black Ram viski fiyatı 118,60 TL‘dir.
  • Bulgaristan’da 7,09 levaya satılır.

5- Black Ram 20’lik Viski Fiyatı

Black Ram’in en küçük versiyonu 20 cl’dir. Black Ram 20’lik viski fiyatı 73,45 TL civarındadır. Leva olarak 4,39 Leva’dır. Eğer bu viskinin tadını beğenip beğenemeyeceğiniz konusunda şüpheleriniz varsa 20 cl versiyonunu alarak tadını değerlendirebilirsiniz.

Türkiye’de en çok tüketilen rakı için fiyatlar ne durumda? Araştırdık! Rakı Fiyatları başlığını şimdi okuyabilirsiniz!

Black Ram Viski Fiyatı Migros’ta Ne Kadar?

black ram viski neyle içilir
black ram viski neyle içilir

Black Ram almak isteyenlerin en sık arattığı sorulardan birisi de Black Ram Viski fiyatı Migros’ta ne kadara satılıyor? Sorusudur. Black Ram viskinin Türkiye’de satılmadığından bahsetmiştim. Haliyle Migros Marketlerde Black Ram viski satılmıyor. O nedenle black ram viski 100’lük fiyatı 2024 Migros’ta ne kadar şeklinde bir arama yapmanız sonuçsuz kalacaktır.

Ancak bazı yerli alkol satıcıları, yurtdışından ithal ettikleri bu viski markasını Türkiye’de satışa sunabilirler. Genellikle Bulgaristan’a yakın şehirlerdeki tekeller de bu viskiyi bulabilmek mümkün.

İlgili yazı: Bira Fiyatı

Black Ram Viski Neyle İçilir?

black ram yorum
black ram yorum

Black Ram viski, genellikle sade içilir veya birkaç buz küpüyle servis edilir. Ancak bazı viski severler, viskiyi su veya maden suyu ile de tercih edebilirler. Bununla birlikte, viskinin nasıl içileceği, kişisel tercihlere ve damak zevkine bağlı olarak değişebilir.

Bazıları, viskiyi tek içmeyi tercih ederken, bazıları kokteyl tarifleri kullanarak viskiyi karıştırıp farklı tatlar yaratmayı tercih edebilirler. Örneğin sert viski içmek istemeyenler Sprite ile karıştırarak içmeyi de seviyorlar.

Black Ram Viski Yorumları

Black Ram viski, Bulgaristan’da da popüler ve uygun fiyatlı bir viski markasıdır. Viskinin lezzeti hakkında yorumlar kişisel tercihlere ve damak zevkine bağlı olarak değişiyor. Ancak genel olarak bakıldığında içiminin yoğun ve ağır olduğuna dair yorumlar var.

Bu nedenle sek içmekten ziyade kokteyl olarak karışımlarda kullanıldığında içiminin daha rahat olduğu söyleniyor. Uygun fiyatlı olduğundan dolayı sık sık tercih ediliyor.

Önerilen içerik: Grant’s Viski Fiyatları

Sıkça Sorulan Sorular

Black Ram viski fiyatı 2024 bilgilerine dair en çok sorulan sorular ve yanıtları şu şekildedir:

Black Ram nasıl bir viski?

Black Ram, Bulgar viskileri arasında %40 alkol oranına sahip harman viskidir. Rivayetlere göre içerisinde 30 çeşit viski olduğu ve %80’ininin malt viskiler olduğu ifade edilmektedir.

Black Ram viski hangi ülkeye ait?

Black Ram viski markası, Bulgaristan’a aittir. Bulgar viskileri arasında Black Ram, en çok sevilen çeşitlere sahiptir. Ülkemizde de gayet uygun fiyatlıdır.

İlginizi çekebilir: Güncel Şarap Fiyatları

Black Ram viski fiyatı 2024 bilgileri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar aracılığıyla bizimle paylaşın, içeriğin gelişmesine katkıda bulunun! 🙂

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar
  • BERKAN - 31.05.2023

    Hocam Ellerinize Saglık Güzel Makale Olmuş Detaylı