Yürüyerek Para Kazanma – 20 KAZANÇLI UYGULAMA!

Yürüyerek para kazanma son dönemlerin popüler para kazanma yöntemleri arasında yer almaktadır. Siz de hem size fiziksel olarak iyi gelebilecek bir aktivite yapmak hem de para kazanmak istemez misiniz? O zaman doğru yerdesiniz 🙂

Adım atarak para kazanma, farklı uygulamalar aracılığıyla egzersiz yaparken aynı zamanda para kazanabileceğiniz bir yöntem. Kazançlı adım ile siz de kazançlı çıkabilirsiniz! Herkesin güncel para kazanma yöntemlerinden en merak ettiği yürüyerek nasıl para kazanabileceği.

Sizlere adım atarak para kazandıran uygulamalar ile ilgili tüm detayları yazımızda anlattık! İşte detaylar…

Yürüyerek Para Kazanma Uygulamaları

yürüyerek para kazanma uygulaması
yürüyerek para kazanma uygulaması

Adım atarak para kazanmak için bazı uygulamaları telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Bu uygulamalarda açacağınız hesabınız ile para kazanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamaların hepsinin sizden farklı koşullar dahilinde ödeme yapacağını belirtmemiz gerekir.

Yürüyerek para kazanma uygulamalarının genelinde “token” denilen para birimleri vardır. Bu tokenler gün içinde uygulamayı kullanarak yürüdüğünüz takdirde sizin uygulama cüzdanınızda birikirler.

Biriken tokenlerinizi daha sonra mobil cüzdan ile nakite çevirmeniz mümkün. Eğer birden çok uygulamayı kullanırsanız eğer sizde ortalama günlük 100 TL kazanç elde edebilirsiniz.

En çok kazandıran yürüyerek para kazanma uygulamaları şu şekilde:

  1. SweatCoin
  2. Adım Para
  3. BitWalking
  4. Arhievement
  5. WinWalk
  6. Runtopia
  7. Optimity
  8. Charity Miles
  9. Stepbet
  10. Pk Rewards

O halde adım atarak para kazanma detaylarına birlikte bakalım… 🙂

1- Sweatcoin | Yürüyerek Para Kazanma

sweatcoin yürüyerek para kazanma
sweatcoin yürüyerek para kazanma

Sweatcoin, yürüyerek para kazanma uygulamaları denildiğinde akla ilk gelen uygulamalardan bir tanesidir. Bu uygulamaya hem app store hem de google play store üzerinden erişiminiz mümkün. Telefonunuza uygulamayı indirdiniz fakat nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız gelin size anlatalım…

  • Kayıt ol kısmından kullanıcı bilgilerinizi yazarak kayıt olun.
  • Telefonunuzun konumunu açık bırakın.
  • Ve adım atmaya başlayabilirsiniz!
  • Gün içerisinde attığınız tüm adımlar uygulamada birikecektir.
  • Atacağınız her 1000 adım 1 sweatcoin olarak hesabınıza yatırılır.
  • Kazanç: Bu demek oluyor ki günlük ortalama 10.00 adımınız yani 8 km yürümenize karşılık 8 sweatcoin para hesabınıza yatırılacaktır. Bu parayı mobil cüzdan da cent üzerinden nakde çevirebilirsiniz.

Öneri içerik: Reklam İzleyerek Para Kazanma

2- Adım Para

adım para
adım para

Adım Para uygulaması diğer uygulamaların aksine yerli girişimciler tarafından oluşturulan ve geliştirilen bir uygulama. Aynı zamanda yürüyerek para kazanmanın aksine bu uygulama sayesinde video izleyerek de kazancınızı arttırabilirsiniz.

Uygulamada kazancınız diğer uygulamalardaki gibi kendi para birimi üzerinden ödeme şeklinde gerçekleşmemektedir. Gün içinde yürüdüğünüz adım kadar bonus kazanırsınız. Video izleyerek ayrıca bu bonuslarınızı arttırabilirsiniz. Sadece uygulamanın kendi mağazasından biriktirdiğiniz bonusları hediye seçerek harcayabilirsiniz.

  • Kazanç: Bu uygulama ile ayda 500 TL kazanç elde edebilirsiniz.

3- Bitwalking | Adım Atarak Para Kazanma Uygulaması!

adim atarak para kazanmak
adim atarak para kazanmak

Bitwalking, yürüyüş yaparak para kazanmak isteyenlerin en çok tercih ettiği ve en kazançlı uygulamalardan birisidir. Uygulamanın kazanç kıstası 10.000 adıma 1 dolar şeklindedir. Ücretsiz erişim imkanın sunan uygulama, yürüyerek para kazanmak için en mantıklı uygulamalardan bir tanesi olarak göze çarpar.

  • Kazanç: BitWalking uygulamasıyla ayda 50 $ kazanabilmek mümkün.

Öneri içerik: Para Kazandıran Uygulamalar ile siz de kazanın!

4- Arhievement

Bu uygulamada sadece yürüyerek değil diğer spor faaliyetlerinizden de kazanç elde edeceğiniz bir uygulamadır. Topladığınız puanları mobil bankacılık üzerinden banka hesabınıza aktararak nakde çevirmeniz mümkün.

  • Kazanç: Kazanç sistemi puan üzerine kurulu uygulamada günde 100 puana kadar puan biriktirirseniz, ortalama 10.000 puan karşılığında 10 dolar kazanmaktasınız.

5- WinWalk

winwalk
winwalk

Winwalk, yürüyerek para kazandıran uygulamalardan bir diğeri. Diğer uygulamalardan farkı konum özelliğinizi açmadan da uygulamadan aktif para kazanır hale gelebilecek olmanız. Bunu nasıl yaparız?

Telefonunuzun adım sayar uygulamasını aktive ederek konumunuzu açmadan kazanç sağlayabilirsiniz. Fakat programın adım üst sınırı mevcuttur. Bu üst sınır 10.000 adım olarak belirlenmiştir. Uygulamaya ücretsiz olarak google play store ve app store mağazalarından erişiminiz mümkündür.

  • Kazanç: WinWalk ile ayda 50 $ kazanç elde edebilirsiniz.

Yürüyerek para kazanma için farklı bir uygulama daha önerelim: Runtopia!

6- Runtopia

en güvenilir adım para uygulaması
en güvenilir adım para uygulaması

Popüler yürüyerek para kazanma uygulaması olan Runtopia uygulamasına hem app store hem de google play store üzerinden erişmeniz mümkün. Diğer uygulamalardan farklı olarak spor faaliyetleri ile de kazanç elde edebilirsiniz. Bu kadar popüler olmasının nedeni de hem güvenilir hem de çok çeşitli kazanç alanının olması diyebiliriz.

Runtopia uygulamasında kazancınızı uygulamanın kendi para birimiyle sağlıyorsunuz. Bu para birimine Sports Coin denilmektedir. Çok fazla kullanıcı coin ile ödeme almak istemediği için uygulamanın mağaza bölümünden de alışveriş yapmayı tercih edebiliyor. Bu da uygulamayı kullanacaklar için bizden bir tavsiye 🙂

  • Kazanç: Runtopia ile ayda 100 $ kazanç elde edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Oyun Oynayarak Para Kazanmak

7- Optimity

Optimitiy uygulaması yürüyerek para kazandıran programlar içerisinde popüler olanlardan bir diğeridir. Kazancının oldukça yüksek olmasıyla adından söz ettiriyor. Uygulamanın kazanç alanları arasında adım atarak, ödüllü görevleri yerine getirerek ve arkadaşlarınızı davet ederek kazanç elde etmeniz mümkün.

  • Kazanç: Uygulamada aktif olan kullanıcıların haftada ortalama 10 Dolar kazanç elde ettiği bilinmekte.

Bu da uygulamanın sürekli tercih edilir olmasını bize kanıtlıyor. Uygulamayı hem app store hem de google play store mağazalarından ücretsiz indirmeniz mümkün.

8- Charity Miles

Günde 5 saat yürüyerek para kazanmak
Günde 5 saat yürüyerek para kazanmak

Charity Miles, yürüyerek para kazanma uygulamalarının içinde başka kazanç alanları da sağlayan bir diğer uygulamadır. Yürümenin dışında diğer spor faaliyetlerini de gerçekleştirerek para kazanabilirsiniz. Daha önceden PayPal hesabına ödemeleri gerçekleştiren uygulama son dönemde yeni ödeme sistemleri arayışındadır.

Bu sizi üzmesin. Çünkü uygulama da kazandığınız puanları dilerseniz Amazon üzerinden de harcayabilirsiniz. Puanları alışverişlerinizde indirim kuponu olarak kullanmanız mümkün.

  • Kazanç: Uygulamadan ayda 500 TL kazanabilirsiniz.

9- Stepbet

Stepbet, son dönemde popülerliğini arttırmış bir yürüyerek para kazanma uygulamasıdır. Bunun nedeni hem eğlenceli hem de kazançlı olması. Bu uygulamada görevlerinizi yerinize getirerek kazanç elde edebiliyorsunuz. Bu da uygulamanın kullanıcıya oyun oynuyormuş gibi hissetmesini sağladığı için eğlenceli hale getirebiliyor.

Uygulama sizlere bazı amaçlar vermiyor. Bu amaçları yerine getirmek için oyun oynuyorsunuz. Çok basit! Amacı seç, oyunu oyna, parayı kazan… Bu şekilde hem zinde kalıyor hem eğleniyor hem de kazanç elde ediyorsunuz.

  • Kazanç: Kazanç oranları attığınız adım sayısına göre değişse de aylık 750 TL’yi görebilirsiniz.

10- Pk Rewards

pk rewards
pk rewards

Pk Rewards uygulaması ile adım atarak para kazanma dışında diğer özelliklerini de kullanarak para kazanmanız mümkün. Peki para kazanabileceğiniz diğer özellikler neler? Koşu, fitness ve diğer spor faaliyetlerini yaparak uygulamadan puan kazanmanız mümkün.

Ödeme sisteminde paraya çevirme yer almadığı için sadece bazı sitelerde geçerli indirim kuponu ve hediye çeki olarak puanlarınızı kullanabilirsiniz.

  • Kazanç: Kazancınız değişiklik gösterir. Ancak çoğu durumda kullanıcılar aylık 50 $ gibi rakamlara kolaylıkla ulaşıyorlar.

11- Evidation

adım atarak para kazanma 2022
adım atarak para kazanma 2022

Yürüyerek para kazandıran uygulamalardan diğer kazançlı ve güvenilir olan uygulama Evidation. Bu uygulamanın diğer uygulamalardan farkı sadece yürüyerek para kazanma özelliğinin olmayışı. Evet, yanlış duymadınız. Evidation uygulaması ile sadece yürüyerek değil spor yaparak, yemek yiyerek ve inanmayacaksınız ama uyuyarak bile para kazanmanız mümkün.

Evidation aslına baktığımızda yürüyerek para kazanma değil adeta bir sağlıklı yaşam uygulamasıdır. Kazanç olarak belli bir kazanç tutarı söylemek pek mümkün değildir.

Çünkü her seviye için ayrı bir ödeme planı mevcuttur. Fakat sürekli kullanan kişilerin söylediklerine göre kazancı oldukça iyi. Gün içerisinde görevleriniz sonucu 1000 puan rahatlıkla elde edebilirsiniz bu da demektir ki ortalama 1 dolar direkt cüzdanınızda.

12- MapMyFitness

yürüyerek para kazanma programları
yürüyerek para kazanma programları

MapMyFitness, adından da anlaşılacağı üzere tam anlamıyla bir yürüyerek para kazanma uygulaması değildir. Uygulama, sizin spor faaliyetlerinizi disipline etmek üzere kurulmuştur. Uygulamada bu disiplini sürdürdüğünüz sürece size cüzdanınızda puan biriktirir.

Bu puanları diğer uygulamalar gibi kendi para birimine ya da nakde çevirmek mümkün değil. Bu yüzden uygulamanın kendi mağazasından alışveriş yapabilir ve bu ürünleri dilerseniz sonrasında nakit paraya çevirebilirsiniz.

Öğrenci Para Kazanma Yolları listesini şimdi inceleyin!

13- Fit Potata

Fit Potata uygulaması yürüyerek para kazandıran uygulamaların dışında sağlıklı yaşam uygulamasıdır desek yeridir. Bu uygulama ile egzersiz yaptığınız sürece kazanç elde edebilirsiniz.

Bu uygulamanın en güzel tarafı istediğiniz egzersizi yapın yine de kazanç elde edebileceksiniz. Herhangi egzersiz kısıtlaması olmayan bu uygulama ile hem zinde kalacak hem de kazanç elde edeceksiniz. Uygulamanın tek kötü yanı sadece apple store’da bulunuyor olması.

14- Healthywage

yürüdükçe para kazan
yürüdükçe para kazan

Kullanımı genellikle yabancı ülkelerde yaygın olan bu uygulama katılımcılarına sağlıklı yaşam motivasyonu sağlamakta. Peki nasıl? Uygulama aracılığıyla fitness mücadelelerine katılıyorsunuz. Bu mücadelelerle hem kilo vermeyi amaçlıyor hem de sonunda kazanç elde etmeyi başarıyorsunuz.

15- DogGo

DogGo
DogGo

DogGo sdece yürüyüş uygulaması değil aynı zamanda bir köpek gezdirme uygulaması olarak uygulamalar içerisinde yer alıyor! Bildiğiniz üzere yurt dışında sıklıkla insanlar evcil köpeklerini gezdirebilmek için başka insanlardan ücreti karşılığında gezdirmelerini ister. DogGo’da bu işe yarayan uygulamalardan birisi. Yurt dışında bu yüzden aktif kullanıma sahiptir.

  • Kazanç: Siz de köpek gezdirip, yürüyüş yaparak kazanç elde edebilirsiniz. Ortalama 45 dakikalık yürüyüşten 30- 50 TL arası kazanç elde etmeniz mümkün.

16- Higi

Para kazandıran yürüyüş uygulaması arıyorsanız bir tavsiyem daha var: Higi!

Diğer uygulamalara benzer şekilde adım attıkça para kazanıyorsunuz. Sistem içerisinde kullanıcı sayısı oldukça fazla ve bu da rekabetin fazla olmasını sağlıyor. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Öneri içerik: Kwai Para Kazanma Şartları

17- Sund

Sund App
Sund App

Sund uygulamasıyla yürüyerek para kazanmak mümkün! Uygulamada pek çok seçenek yer alıyor ve en güzel yanı hem Google Play Store, hem de App Store’da yer alması. Düzenli olarak yürüdükçe kazanacağınız miktara siz de şaşıracaksınız.

  • Kazanç: Sund ile ayda 100 Dolar kazanç elde edenler mevcut.

18- Paceline

Paceline App
Paceline App

Paceline uygulamasının temel bir mottosu var: Üyelerini antrenmana davet etmek! Üstelik sadece yürüyerek değil aynı zamanda yarışmalarla da para kazanabiliyorsunuz.

Hareket halinde oldukça aktif dakika elde ediyorsunuz. Hedeflenen dakikaya ulaştığınızda haftalık ödülünüzü alabilirsiniz. Ödüllerin birçoğunun sağlık ile ilgili olduğunu söyleyelim.

19- LifeCoin

LifeCoin App
LifeCoin App

Yürüyerek para kazanmak için farklı bir uygulama daha önerelim: LifeCoin!

Hem iOS hem de Android kullanıcıları bu uygulamayı kullanabilir. GPS onaylı her adımınız için life coin kazanırsınız.

Ne kadar çok adım atarsanız o kadar çok coin kazanabilirsiniz. Ve sadece açık hava yürüyüşlerinden kazanç elde edebiliyorsunuz. Uygulamayı hemen indirerek kazanmaya başlayın!

20- Lympo

Sadece yürüyerek değil aynı zamanda koşarak para kazanma da sağlayabileceğiniz bir uygulama olan Lympo ile oldukça kazançlı çıkacaksınız. Uygulamaya sürekli olarak yeni hedeflerin eklenmesi ise en cazip noktalarından.

LYM, Blockchain tabanlı olmasıyla da ön plana çıkmaktadır.

Yürüyerek Para Kazanma Nedir?

Hem öğrenciler hem de ek gelire ihtiyaç duyan kişiler kısa vadede güncel para kazanma yöntemlerini sıklıkla araştırıyorlar. Bir çok farklı varyasyonda da para kazanma yöntemine rastladıklarını söylememiz mümkün. Yürüyerek para kazanma da bu para kazanma yöntemlerinden sadece biri.

Sizlere aşağıda yürüyerek nasıl para kazanılacağı ile ilgili tüm detayları anlattık. Ayrıca konuyla ilgili yorumlar ve sık sorulan sorular kısmı ile merak edilen diğer soruları cevapladık.

İlginizi çekebilir: Çeviri Yaparak Para Kazanma

Yürüyerek Nasıl Para Kazanılır?

yürüyerek para kazanma nasıl oluyor
yürüyerek para kazanma nasıl oluyor

Çağımızın hastalıklarından biri olarak nitelendireceğimiz masa başı çalışma rahatsızlıkları son dönemde oldukça artış gösterdi. Pandemi sonrası bütün iş yerleri ve çalışma şekillerinin daha çok yarı ofis yarı ev çalışma şekli ile hepimiz bilgisayar başında mahkum kaldık. Bu durum herkes için bazı fiziksel rahatsızlıklara yol açtı.

Bu fiziksel rahatsızlıkların yanı sıra ekonominin bu durağan olmayan durumu da pandemi sonrası herkesi etkiledi. İşte tam da burada yürüyerek para kazanma fikri herkes için mantıklı bir çözüm arayışı halini alıyor. Peki nasıl yürüyerek para kazanacaksınız?

Adım atarak para kazanmak için mobil uygulamaları kullanabilirsiniz. Bu yöntemle hem egzersiz yapmış hem de gelirinize katkı sağlamış olursunuz.

Yürüyerek Para Kazanma Yorumları

Adım Atarak Para Kazanma Yorumları
Adım Atarak Para Kazanma Yorumları

Yürüyerek para kazanma uygulamalarının yanı sıra konu ile ilgili merak edilen diğer husus yorumları. Uygulamayı kullananların yorumları çok merak ediliyor. Biz de bu konuda bir araştırma yaptık.

Gündelik hayatımızda bir yerden bir yere gitmek için sürekli olarak yürüyüş halindeyiz. Bu yürüyüşlerimiz bazen sıkıcı bazen düşündürücü bazen de eğlenceli olabilir. Peki bu yürüyüşlerimizden neden kazanç elde etmiyoruz diye düşünenler yukarıda bahsettiğimiz uygulamaları indirmişlerdir.

Bu uygulamalarla tabi ki de net bir gelir elde etmeniz beklenemez. Hali hazırda zaten öğrenciler ve ek gelir elde etmek isteyenler için sıklıkla kullanıldığı uygulamalar bunlar. Yürüyerek para kazanma uygulamalarının çoğundan belirli adımları tamamlayarak dolar üzerinden kazanç elde ediyorsunuz.

Günümüz artan kur fiyatlarını baz aldığımızda bu kazanç bahsettiğimiz kitle için fena sayılmaz. Bu yüzden sözü geçen kitleler uygulamaların kullanımından memnun olduklarını belirtmişler.

Öneri içerik: Ödev Yaparak Para Kazanma

Sıkça Sorulan Sorular

Yürüyerek para kazanma ile ilgili sıkça sorulan sorular şu şekilde:

1- Yürüyerek para kazanmak mümkün mü?

Evet. Yukarıdaki uygulamaları kullanarak adım atarak para kazanabilmeniz mümkündür.

2- Sweatcoin’de nasıl para kazanılır?

Sweatcoin, adım attıkça para kazanmanızı sağlayan bir uygulamadır. Ayrıca ayakkabı ekleyerek daha fazla kazanç elde edebiliyorsunuz.

3- Lucky Step para alan var mı?

Hayır. Bu uygulamadan gerçek para alan olmamıştır.

Konu ile ilgili merak ettiğiniz diğer soruları YORUMLAR kısmından bize iletebilirsiniz 🙂

Yorumlar
  • Eda - 25.02.2024

    Bu yazılan uygulamalarda Türkiye de ücreti çekilebiliyormu , bu durumu merak ediyorum teşekkürler

-->