Eskişehir Teknik Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Eskişehir Teknik Üniversitesi akademik personel ilanında öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. 08.09.2022 Tarihinde yayımlanan resmi gazetenin akademik personel ilanları başlığı altında yayımlanan ilana göre Eskişehir Teknik Üniversitesi 12 akademik personel alımı gerçekleştirecek. İlan detayları yazımızın içinde yer almaktadır.

  • İlan Tarihi : 08.09.2022
  • Son Başvuru Tarihi : 22.09.2022
  • Kadro Sayısı : 12
  • Şehir : Eskişehir
  • Başvuru Şekli : Şahsen veya posta

Eskişehir Teknik Üniversitesi Akademik Personel İlanı Detayları

Eskişehir Teknik Üniversitesi Akademik İlanını “2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23., 24., 26. maddeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki genel şartları ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ile “Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanma Yönergesi” uyarınca Profesör, Doçent (Devamlı Statüde) ve Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.” duyurusu ile yayınlamıştır.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alımı Kadroları

Eskişehir Teknik Üniversitesi 12 öğretim üyesi alım kadroları aşağıda tablo olarak verilmiştir. Tabloda yer alan öğretim üyesi kadroları için istenen özel şartlar, alım yapılacak bölümler, kadro sayıları, yayın listesi gibi bilgiler yer almaktadır. Başvurmak isteyen adaylar detaylı bir şekilde tabloyu inceleyebilirler.

ANABİLİM/
ANASANAT DALI- PROGRAM
UNVANIAÇIKLAMA
HAVACILIK
YÖNETİMİ AD.
DR.ÖĞR. ÜYESİAdayların, lisans derecesini Endüstri Mühendisliği alanında almış, doktorasını Sivil Havacılık Yönetimi alanında yapmış ve havacılıkta pazarlama konusunda çalışmalarda bulunmuş olması gerekmektedir.
YAPI BİLGİSİ AD.DR.ÖĞR. ÜYESİAdayların lisans, yüksek lisans ve doktorasını mimarlık alanında almış, kentsel akustik ve sessiz alanlar konusunda çalışmalarda bulunmuş olması gerekmektedir.
TEKSTİL VE MODA
TASARIMI AD.
DR.ÖĞR. ÜYESİAdayların lisans ve yüksek lisansını Moda Tasarımı ya da Tekstil ve Moda Tasarımı, sanatta yeterliğini sanat ve tasarım alanında yapmış ve sürdürülebilir moda, tasarım kuramı ve uygulamaları konularında
çalışmalarda bulunmuş olması gerekmektedir.
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ
AD.
DR.ÖĞR. ÜYESİAdayların, doktorasını Makine Mühendisliği alanında yapmış ve Kompozit Mekaniği üzerine
çalışmalarda bulunmuş olması gerekmektedir.
REKREASYON AD.DR.ÖĞR. ÜYESİAdayların, doktorasını Beden Eğitimi ve Spor alanında yapmış, beceri geliştirici boş zaman aktiviteleri ve yerel yönetimlerin sunduğu sportif etkinliklerde tüketici davranışı konularında çalışmalarda bulunmuş olması gerekmektedir.
SPOR
YÖNETİCİLİĞİ AD.
DR.ÖĞR. ÜYESİAdayların, doktorasını Spor Yöneticiliği veya Spor Yönetimi ve Rekreasyon alanında yapmış ve sporda sanal taraftar toplulukları ve marka konusunda çalışmalarda bulunmuş olması gerekmektedir.
RAYLI SİSTEMLER İŞLETMECİLİĞİ PR.DR.ÖĞR. ÜYESİAdayların, Endüstri Mühendisliği Bölümü Lisans mezunu olması, Ulaştırma Mühendisliği alanında doktora yapmış ve raylı sistemler alanında optimizasyon konularında çalışmalarda bulunmuş olması gerekmektedir.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Akademik Personel Alımı

Eskişehir Teknik Üniversitesi akademik personel alımı başvuruları şahsen veya posta ile yapılacaktır. Yukarıda tabloda her adayın nereye başvuru yapacağını görebilirsiniz. Başvuru sırasında istenen belgeler ise şu şekildedir;

  • Başvuru formu,
  • 2 Adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalı),
  • Özgeçmiş Formu ve Eserler,
  • Yabancı Dil Belgesi,
  • Lisans transkripti örneği
  • Hizmet Belgesi,
  • Nüfus Cüzdanı Örneği,
  • Öğrenim Belgesi,
  • Askerlik durumlarını gösteren belge (Erkek adaylar için).

Yayınlanan ilana Eskişehir Teknik Üniversitesi duyuru sayfasından ulaşabilirsiniz.

Güncel Akademik Personel İlanları Nasıl Takip Edebilirim?

En güncel akademik personel ilanları en hızlı şekilde sitemizden öğrenebilirsiniz. Resmi gazete paylaşılan ilanları takip etmekle uğraşmak yerine tek bir tıkla sitemizdeki İlanlar başlığı altında en yeni akademik kadro ilanları bulabilirsiniz. Ayrıca Telegramdan da ilanları paylaşıyoruz. Tek yapmanız gereken kanalımıza abone olmak ve bildirimleri açmak!

-->