Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme Sitesi 2023 Önerileri

Günümüzün en popüler eğlence aracı Netflix dizilerini ücretsiz izleme şansınız olduğunu biliyor muydunuz? Netflix gibi uygulamalar bu konularda önemler alsa da artan abonelik ücretlerine karşın insanlar sevdikleri dizi ve filmleri takip etmek için ücretsiz alternatifleri de değerlendirmek istiyor.

Netflix dizilerini ücretsiz izleme aracı olarak işte 6 farklı site!

Netflix Ücretsiz İzlemek Mümkün Mü?

Netflix platformu şuanda 1 ay ücretsiz üyelik sağladıktan sonra kullanıcılardan üç farklı seçenek altında ücretlendirme istiyor. Temel plan üyeliğinde 99,99 TL aylık ücretinden başlayarak, Standart üyelikte  149,99 TL ve çoklu kullanıcı imkanı sunan özel planda  199,99 TL aylık ücretlendirme vardır.

Tabi bu ücretlerin belirli zaman aralıklarında artması insanların da bu miktarları ödemek istememesine neden olmaktadır. Bu durumda birçok kullanıcı da ücretsiz netflix izleme mümkün mü diye aramaktadır. Ben de sizler için bedava netflix dizilerini ücretsiz izleme için yardımcı olacak bu listeyi hazırladık.

Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme
ücretsiz netflix izleme siteleri güncel 2023 listesi

Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme Sitesi 2023 Listesi

Son zamanlarda kullanıcılar tarafından sıkla aranılan ücretsiz netflix izleme sitesi önerisi için alt başlıklar altında önereceğimiz siteler bedava şekilde hem diziler hem de filmleri takip etmenizi sağlar. İşte sizler için derlediğim Netflix dizilerini ücretsiz izleme sitesi 2023 listesi şöyledir;

1. Dizipal

Dizipal sitesi ücretsiz netflix izleme arayıcıları için en iyi alternatiflerden birisidir. Sitede güncel olarak netflix en çok izlenen filmleri ve dizileri paylaşılmaktadır. Ayrıca BluTv, Prime Video, Gain, Exxen gibi platformların da çok izlenenlerini paylaşan sitede aradığınız birçok şeyi kolayca bulabilirsiniz.

  • Avantajı: Sitenin çok sayıda içeriğe sahip olması
  • Dezavantajı: Sitenin belirli aralıklarla kapatılıyor olması

(Site kapatıldığı zaman twitter üzerinden aynı adlı hesabın paylaştığı linke erişerek güncel siteye ulaşabilirsiniz.)

2. Diziyo

Diziyo sitesi de ücretsiz netflix hesabı arayan kullanıcıların aradıkları her şeyi bulmasına yardımcı olan bir hizmet sunmaktadır. Bu sitede ücretsiz şekilde tüm yerli ve yabancı dizileri kolayca bulabilir ve yüksek kalitede izleyebilirsiniz.

  • Avantajı: Sitenin zengin bir film ve dizi arşivine sahip olması
  • Dezavantajı: Sitenin çok sayıda reklam eklentisi ile içeriklere erişime yaşanan zorluk

3. Dizigom

Ücretsiz netfilix dizilerini arayan kullanıcılar için Türkçe altyazılı bir şekilde yüzlerce farklı seçeneği içerisinde barındıran Dizigom sitesi sizler için iyi bir seçenek. Yabancı dizi ve filmleri kolayca altyazılı şekilde tüm sezonlarıyla bulabilirsiniz.

  • Avantajı: Sade görünümlü sitesi ve zengin içeriği
  • Dezavantajı: Popüler olan veya kaliteli seçkiler arasında yer alan dizilerin olmaması ya da geç yüklenmesi

Öneri İçerik: Tüm Zamanların En İyi Yerli Komedi Filmleri

4. Filmmom

Eğer Netflix filmlerini ve dizilerini bedava izlemek istiyorsanız en popüler dizileri güncel olarak yayınlayan Filmmom sitesi mutlaka listenizde yer almalıdır. Sitede türlerine göre filmler ve diziler kategorize edilmiş ve sade bir ara yüzü vardır. Ücretsiz bir şekilde sitedeki tüm içerikleri kullanabilirsiniz.

  • Avantajı: Basit arayüz ve uzun zamandır içerik paylaşmaya devam etmesi
  • Dezavantajı: Popüler diziler hariç nadir bulunan veya çok seyredilmeyen içeriklerin yer almayışı

5. Diziyou

Yabancı diziler ve filmler için en kapsamlı sitelerden birisi Diziyou.co’dur. Güncel olarak birçok netflix dizilerini ücretsiz izleme gerçekleştirebilirsiniz. Arşivinde güncel dizilerin olması artı yönlerindendir.

  • Avantajı: Güncel arşivi sayesinde son çıkan içeriklere ulaşabilirsiniz
  • Dezavantajı: Film arşivi mevcut değildir.

6. Fullhdfilmizlesene

Film siteleri arasında en eski seçeneklerden birisi olan Fullhdfilmizlesene sitesinde netflix en çok izlenen filmler dahil birçok platformun popüler içeriklerini güncel olarak yayınlamaktadır. 2023 en iyi filmlerine ve dizilerine ulaşmak için bu site alternatifleriniz arasında mutlaka yer almalıdır.

  • Avantajı: Sitenin çok köklü olması ve dolu bir içeriğe sahip olması
  • Dezavantajı: Sitede dizi içeriklerinin yer almaması
Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme
netflix ücretsiz izleme programı

Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme Programı Nelerdir?

Önerdiğimiz siteler haricinde netflix dizilerini ücretsiz izlemek isteyenler için kolayca bilgisayarlarına kurabilecekleri programlar da vardır. En yaygın bedava netflix izleme programları şunlardır;

  1. Stremio
  2. Appflix

Bu uygulamaları bilgisayarınıza kurduktan sonra oturum açarak Netflix dahil Amazon Prime, Gain, Blutv, Exxen, Disney gibi birçok yerli ve yabancı film-dizi sitelerindeki içeriklere ücretsiz şekilde ulaşabilirsiniz.

Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme
bedava netflix hesapları – ücretsiz netflix hesapları

Bedava Netflix İzlemek İsteyenler İçin Alternatif Yollar

Ücretsiz şekilde Netflix dizi ve filmlerini izlemek için yukarıda sıraladığım siteler haricinde birkaç yöntem daha vardır ancak bu yöntemlerin birçoğu geçersiz veya zahmetlidir.

  • VPN ile Bedava Netflix İzleme: VPN kullanarak bedava netflix izlemek zorlu bir yöntemdir, internette bu konuda yaygın bilgiler dolaşsa da geçerliliği yoktur.
  • Telegram İle Bedava Netflix Hesaplarına Ulaşma: Bu yöntem Telegram gruplarında Netflix apk hesaplarının paylaşılması ile oluşur ancak kısa sürede bu hesaplar engellendiği için izlemeniz yarım kalabilir.
  • Bedava Netflix Hesapları 2023 Paylaşımları: Birçok internet sitesinde tıklanma almak için ücretsiz / bedava netflix hesapları paylaşılmaktadır fakat bu yöntem de telegram paylaşımları gibi engellendiği için hızla kapatılır, birçoğu da tık almak için yazıldığı için gerçekliği yoktur.
  • Netflix İndirim Kampanyaları: Bu yöntem düşük bir ücret ödemenize neden olabilir fakat gerçek netflix hesabı açmanıza yardımcı olur. Papara, Enpara, İnial Kart gibi birçok aracı banka kuruluşu Netflix dahil birçok platforma özel indirimler sağlamaktadır.

Uyarı: Netflix dizilerini ücretsiz izleme, firmanın kendisi ücretli bir program olduğu için gerçek sitesi üzerinden indirimli avantajlardan yararlanarak sağlanmalıdır. Yasal olmayan sitelerden kaçak yollar ile izlemeniz tavsiye edilmez.

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir