Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademik Personel Alımı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi akademik personel alımı duyurusunda farklı bölümlere ait öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. 18.08.2022 Tarihinde yayımlanan resmi gazetenin çeşitli ilanlar başlığı altında yayımlanan duyuruya göre Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 22 Öğretim Üyesi alımı gerçekleştirecek. İlan detayları ve şartları haberimizin devamında yer almaktadır.

  • İlan Tarihi : 18.08.2022
  • Son Başvuru Tarihi : 01.09.2022
  • Kadro Sayısı : 22
  • Şehir : Van
  • Başvuru Şekli : Şahsen

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademik Personel Alımı Detayları

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi farklı bölümlerden yapacağı akademik alımlar için “Üniversitemize 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince aşağıda ünvanı ve nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim üyesi alınacaktır.” duyurusu ile bildirmiştir.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademik Personel Alımı Kadroları

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi akademik personel alımı ilanı ile 22 öğretim üyesi alacak. Alınacak akademik personelin hangi fakültelerden ve bölümlerden olduğu aşağıda tablo olarak verilmiştir.

Alım yapılacak akademisyenlerin unvanları ve adaylardan istenen özel açıklamalar da tabloda yer almaktadır. Başvurmak isteyen veya bilgi almak isteyen kişiler detaylı şekilde bu kısmı inceleyebilirler.

BölümUnvanAçıklamalar
BİLGİSAYAR DONANIMIPROFESÖRElektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doktora yapmış ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında Doçentlik unvanı almış olmak. Akıllı sistem modellemesi konusunda çalışma yapmış olmak.
BANKACILIK VE SİGORTACILIKDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİLisans, Yüksek Lisans ve Doktorasını İktisat alanında yapmış olup, iktisat politikası alanında bilimsel çalışmaları olmak ve belgelendirmek kaydıyla Yükseköğretim Kurumlarında ilgili alanda en az 5 yıl süreyle ders verme deneyimine sahip olmak.
NÖROLOJİDOÇENT (2 Kişi)Nöroloji Uzmanı olup, Nöroloji alanında Doçentlik unvanı almış olmak.
GÖĞÜS CERRAHİSİDOÇENTGöğüs Cerrahisi Uzmanı olup, Göğüs Cerrahisi alanında Doçentlik unvanını almış ve Akciğer kanserlerinde Plexin C1 tümör markerı konusunda araştırma yapmış olmak
DERMATOLOJİDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİDermatoloji Uzmanı olup, psoriazis hastalarında pulmoner hipertansiyon ile ilgili çalışma yapmış ve Türk Dermatoloji Yeterlilik belgesine sahip olmak.
ENFEKSİYON HASTALIKLARIDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİEnfeksiyon Hastalıkları uzmanı olup, Hastane enfeksiyon etkenleri ve antibiyotik duyarlılıkları konusunda çalışma yapmış olmak
PSİKİYATRİDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİPsikiyatri Uzmanı olup, internet bağımlılığı ile ilgili çalışma yapmış olmak. Bilişsel davranışçı terapi temel ve beceri eğitimini almış olmak.
KALP VE DAMAR CERRAHİSİDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİKalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olup, Pediatrik Kalp Cerrahisi Yan Dal Uzmanı olmak
İÇ HASTALIKLARIDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİTıp Fakültesi mezunu olup, İç Hastalıkları alanında uzmanlığını yapmış olmak. Hematoloji ve gastroenteroloji (kronik hepatit B hastalığı ve çölyak hastalığı) alanlarında çalışma yapmış olmak
İÇ HASTALIKLARI (YOĞUN BAKIM)DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİTıp Fakültesi mezunu olup, İç Hastalıkları alanında uzmanlığını yapmış ve Yoğun Bakım Yandal uzmanı olmak
İÇ HASTALIKLARI
(GASTROENTEROLOJİ)
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİTıp Fakültesi mezunu olup, İç Hastalıkları alanında uzmanlığını yapmış ve Gastroenteroloji Yandal uzmanı olmak.
İÇ HASTALIKLARI (İMMÜNOLOJİ VE ALERJİ)DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİTıp Fakültesi mezunu olup, İç Hastalıkları alanında uzmanlığını yapmış ve İmmunoloji ve Allerji Hastalıkları Yandal uzmanı olmak.
ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI (ÇOCUK NÖROLOJİ)DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİTıp Fakültesi mezunu olup, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığını yapmış ve Çocuk Nörolojisi Yandal uzmanı olmak
ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARIDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ (2 Kişi)Tıp Fakültesi mezunu olup, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığını yapmış olmak
ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI (ÇOCUK KARDİYOLOJİ)DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİTıp Fakültesi mezunu olup, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığını yapmış ve Çocuk Kardiyolojisi Yandal uzmanı olmak.
PLASTİK VE REKONSTRAKTİF CERRAHİDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ (2 Kişi)Tıp Fakültesi mezunu olup, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi alanında uzmanlığını yapmış olmak.
NÜKLEER TIPDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİTıp Fakültesi mezunu olup, Nükleer Tıp alanında uzmanlığını yapmış olmak.
RADYASYON ONKOLOJİSİDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİTıp Fakültesi mezunu olup, Radyasyon Onkolojisi alanında uzmanlığını yapmış olmak
ÇOCUK CERRAHİSİDOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİTıp Fakültesi mezunu olup, Çocuk Cerrahisi alanında uzmanlığını yapmış olmak.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Akademik Personel Alımı Başvuruları Gerekli Belgeler

Şahsen başvurulacak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin akademik personel alımına ait gerekli belgeler şu şekildedir;

  • Başvuru formu
  • Özgeçmiş
  • 1 Vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalı)
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Yabancı dil belgesi
  • Lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık diplomaları ile doçentlik belgesi,
  • Adli Sicil Kaydı
  • Bilimsel eser ve çalışmalarını içeren dosya

Ayrıca resmi gazetede yayımlanan ilan ile ilgili; alım yapılacak bölümler, şartlar hakkında detaylı bilgileri Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi duyurular sayfasından ulaşabilirsiniz.

Güncel Akademik İlanları Nasıl Takip Edilir ?

Güncel akademik ilanları resmi gazetede yayımlanır. Ancak resmi gazeteyi takip etmesi oldukça zordur. Bu sebeple sitemizde ilanlar yayımlanır yayımlanmaz Akademik İlanlar sekmesi altında paylaşılmaktadır.

Ayrıca ilanları güncel olarak Telegram kanalımızda paylaşıyoruz. Takip eder ve bildirimleri açarsanız anında haberiniz olur!

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir