Bozok Üniversitesi Akademik Personel Alımı

Bozok Üniversitesi akademik personel alımı yapacağını duyurdu. Çeşitli unvanlarda toplam 32 akademik personel alımı yapılacak. Resmi gazete akademik kadro ilanları sayfasında yayımlanan yazıya göre alım yapılacak bölümler, başvurulacak adaylardan istenen özel şartlar ve başvuru süreci detaylı şekilde yazımızda vardır.

  • İlan Tarihi : 30.04.2022
  • Son Başvuru Tarihi : 13.05.2022
  • Kadro Sayısı :32
  • Şehir :Yozgat
  • Başvuru Şekli :Şahsen

Bozok Üniversitesi Akademik Personel Alımı Detayları

30.04.2022 Tarihli resmi gazetede akademik ilanlar sayfasında yayımlanan ilanda ” 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır.” ifadesiyle 32 öğretim görevlisi alınacağını duyurdu. İlan edilen kadroları ve başvuru sürecini detaylı bir şekilde yazının devamında bulabilirsiniz.

Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Alım Kadroları

Yozgat Bozok Üniversitesi akademik personel alımı yapacağı 32 öğretim görevlisinin hangi bölümlerde olacağını anlatan bir tablo hazırladık. Bu tabloda başvuracak akademisyenlerden istenen özel şartlar da yer almaktadır.

FAKÜLTEBÖLÜMUNVANARANAN NİTELİKLER
AKDAĞMADENİ MESLEK
YÜKSEKOKULU
Turizm ve Seyahat HizmetleriDr. Öğr. ÜyesiDoktorasını turizm işletmeciliği alanında yapmış olup, turizmde sosyal
medya pazarlaması üzerine çalışmaları olmak.
BOĞAZLIYAN MESLEK
YÜKSEKOKULU
Organik Tarım DoçentDoçentliğini biyoloji bilim alanında almış olup, likenikol mantar sistematiği üzerine çalışmaları olmak.
ÇEKEREK FUAT OKTAY SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUÇocuk GelişimiDr. Öğr. ÜyesiDoktorasını sosyal bilgiler eğitimi alanında yapmış olup, kavram öğretimi ve çocuk oyunları üzerine çalışmaları olmak.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİProtetik Diş TedavisiDr. Öğr. ÜyesiUzmanlığını Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalından almış olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİEğitimde Ölçme ve DeğerlendirmeDr. Öğr. ÜyesiDoktorasını rehberlik ve psikolojik danışmanlık alanında yapmış olup, aracı etki modelleri üzerine çalışmaları olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ İngiliz Dili EğitimiDr. Öğr. ÜyesiDoktorasını İngiliz dili eğitimi alanında yapmış olup, İngilizce öğretmenlerinin mesleki gelişimleri üzerine çalışmaları olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİOkul ÖncesiDr. Öğr. ÜyesiDoktorasını okul öncesi eğitimi alanında yapmış olup, sürdürülebilirlik için eğitim üzerine çalışmaları olmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ Cebir ve Sayılar TeorisiDoçentDoçentliğini matematik alanında almış olup, binomiyel çift toplamlar üzerine çalışmaları olmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİOrtaçağ TarihiDr. Öğr. ÜyesiTarih Bölümü lisans mezunu olup, doktorasını ortaçağ tarihi alanında
yapmış ve Memlûk Tarihi üzerine çalışmaları olmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİUygulamalı MatematikDr. Öğr. ÜyesiMatematik Bölümü lisans mezunu olup, doktorasını uygulamalı matematik alanında yapmış ve matrisler ailesinde kararlılık üzerine çalışmaları olmak.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİUygulamalı SosyolojiDr. Öğr. ÜyesiSosyoloji veya Felsefe Bölümü lisans mezunu olup, doktorasını sosyoloji veya felsefe alanında yapmış ve erdem epistemolojisi ile tolerans üzerine çalışmaları olmak.
HUKUK FAKÜLTESİGenel Kamu HukukuDr. Öğr. ÜyesiHukuk Fakültesi lisans mezunu olup, doktorasını Genel Kamu Hukuku
Anabilim Dalında yapmış olmak.
HUKUK FAKÜLTESİMedeni HukukDr. Öğr. ÜyesiHukuk Fakültesi lisans mezunu olup, doktorasını Medeni Hukuk Anabilim
Dalında yapmış olmak.
HUKUK FAKÜLTESİTicaret HukukuDr. Öğr. ÜyesiHukuk Fakültesi lisans mezunu olup, doktorasını Ticaret Hukuku Anabilim
Dalında yapmış olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİSağlık YönetimiDr. Öğr. ÜyesiLisans ve lisansüstü eğitimini sağlık yönetimi alanında yapmış olup, şehir hastaneleri üzerine çalışmaları olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİYönetim ve OrganizasyonDr. Öğr. Üyesiİşletme Bölümü lisans mezunu olup, Yönetim Bilimleri alanında doktora yapmış ve sivil toplum kuruluşları üzerine çalışmaları olmak.
İLAHİYAT FAKÜLTESİDin BilimleriDr. Öğr. Üyesiİlahiyat Fakültesi lisans mezunu olup, doktorasını Felsefe ve Din Bilimleri
Anabilim Dalında yapmış ve din felsefesi üzerine çalışmaları olmak.
İLETİŞİM FAKÜLTESİBilişim ve Enformasyon
Teknolojileri
Dr. Öğr. ÜyesiDoktorasını radyo, televizyon ve sinema alanında yapmış olup, iletişim
teknolojileri üzerine çalışmaları olmak.
MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİKontrol ve Kumanda SistemleriDr. Öğr. ÜyesiElektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olup, doktorasını Elektrik- Elektronik Mühendisliği veya Malzeme Bilimi Mühendisliği alanlarının birinde yapmış ve fotonik yapılar üzerine çalışmaları olmak.
MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİYapıDr. Öğr. ÜyesiDoktorasını İnşaat Mühendisliği alanında yapmış olup, sismik izolasyon ve yapıların deprem performansının değerlendirilmesi üzerine çalışmaları olmak.
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları HemşireliğiDr. Öğr. ÜyesiDoktorasını Hemşirelik Anabilim Dalı çocuk sağlığı ve hastalıkları hemşireliği programında yapmış olup, yeni doğan ve palyatif bakım üzerine
çalışmaları olmak.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK
YÜKSEKOKULU
Çocuk GelişimiDr. Öğr. ÜyesiLisans ve lisansüstü eğitimini sınıf eğitimi alanında yapmış olup, çocuk hakları ve değerler eğitimi üzerine çalışmaları olmak.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK
YÜKSEKOKULU
Sağlık Kurumları İşletmeciliğiDr. Öğr. Üyesi İşletme Bölümü lisans mezunu olup, lisansüstü eğitimini İşletme Anabilim Dalında yapmış ve örgütsel davranış, işletmelerin dijital dönüşümü ve
rekabet stratejileri üzerine çalışmaları olmak.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK
YÜKSEKOKULU
Tıbbi Dokümantasyon ve
Sekreterlik
Dr. Öğr. ÜyesiLisans ve lisansüstü eğitimini sağlık yönetimi alanında yapmış olup, dijital hastane ve örgütsel çekicilik üzerine çalışmaları olmak.
SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİSpor YönetimiDoçentDoçentliğini spor bilimleri alanında almış olup, spor yönetimi ve zaman
yönetimi üzerine çalışmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİDeri ve Zührevi HastalıklarıProfesörDoçentliğini ilgili alanda almış olup, pediatrik dermatoloji üzerine
çalışmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİEnfeksiyon Hastalıkları ve
Klinik Mikrobiyoloji
Profesör Doçentliğini ilgili alanda almış olup, kırım kongo kanamalı ateşi hastalığı ve tedavisi ile erişkin bağışıklaması üzerine çalışmaları olmak.
TIP FAKÜLTESİRadyolojiProfesörDoçentliğini ilgili alanda almış olup, nörolojik ve dermatolojik hastalıklar
üzerine çalışması olmak.
YERKÖY ADALET MESLEK YÜKSEKOKULUSosyal GüvenlikDr. Öğr. Üyesi Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü lisans mezunu olup, lisansüstü eğitimini Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalında yapmış, yerel yönetimler, kentleşme ve çevre politikaları üzerine çalışmaları olmak.
YOZGAT MESLEK
YÜKSEKOKULU
Bankacılık ve SigortacılıkDr. Öğr. ÜyesiDoktorasını İşletme Anabilim Dalında yapmış olup, dijital pazarlama ve
pazarlama hileleri üzerine çalışmaları olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİTarla Bitkileri Yetiştirme ve IslahıDoçentDoktorasını Serin İklim Tahılları Yetiştirme ve Islahı alanında yapmış olup, doçentliğini tahıllar alanında almış ve bu alanlarda ulusal ve uluslararası yayınları olmak.
ZİRAAT FAKÜLTESİBahçe Bitkileri Yetiştirme ve IslahıDr. Öğr. ÜyesiDoktorasını meyve yetiştiriciliği ve ıslahı alanında yapmış olup, alıç ıslahı ve hünnap bitkisi üzerine çalışmaları olmak.

[kanews-related-post tag=”div” ids=”62451″ title=”İlişkili Yazı”]

[kanews-related-post tag=”div” ids=”62479″ title=”İlişkili Yazı”]

Bozok Üniversitesi Akademik Personel Alım Başvurları

Yozgat Bozok Üniversitesi akademik personel alımı ilanına posta ve online başvuru kabul edilmemektedir. Başvurular sadece şahsen Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına yapılması gerekmektedir. Başvuru sırasında istenen belgeler ise aşağıda yer almıştır;

  • Adli sicil belgesi
  • 1 Adet fotoğraf
  • Özgeçmiş (YÖK formatında)
  • Yayın Listesi
  • Erkek adaylar için askerlik durum belgesi
  • Adaylar Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Yönergesi ekinde yer alan Puanlama tablosunu doldurarak başvuru dosyasına ekleyecektir.
  • Bilimsel yayın listesi
  • Öğrenim durumunu gösteren belge
  • Hizmet belgesi

Bozok Üniversitesi başvuru sırasında veya sonrasında şartları taşımadığı tespit edilen adayların ataması yapılsa dahi atamaları iptal edilecektir. Duyuru ile ilgili tüm belgeleri Yozgat Bozok Üniversitesi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Akademik Personel İlanları Nasıl Takip Edebilirim?

Akademik ilan haberleri ilginizi çekiyorsa internet sitemizde yer alan İlanlar başlığı altından inceleyebilirsiniz. Güncel personel alımı ilanlarını sayfada yayınlıyoruz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan da güncel ilan haberlerini öğrenebilirsiniz .Akademik personel ilanları takip etmek istiyorsanız tek yapmanız gereken Telegramdan bizi takip etmek ve bildirimleri açmak.

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir