İstanbul Kültür Üniversitesi Akademik İlan Duyurusu

9 Kasım 2022 tarihli Resmî gazetede İstanbul Kültür Üniversitesi Akademik İlan Duyurusu yayımlandı. Bu ilana göre İstanbul Kültür Üniversitesi 5 Akademik Personel alacağını duyurdu. Farklı bölüm/programlar üzerinden yapılacak olan alımın detayları ve başvuru tarihleri şu şekilde belirtilmiştir;

  • İlan Tarihi : 09.11.2022
  • Son Başvuru Tarihi : 23.11.2022
  • Kadro Sayısı : 5
  • Şehir : İstanbul
  • Başvuru Şekli : Şahsen veya posta

İstanbul Kültür Üniversitesi Akademik İlan Detayları

İstanbul Kültür Üniversitesi ilanda “2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, YÖK Öğretim Üyeliğine
Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde belirtilen koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesindeki genel şartlara sahip olan, aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olmak üzere devamlı statüde istihdam edilecek Öğretim Üyesi alınacaktır.”
ifadelerini kullanmıştır.

İstanbul Kültür Üniversitesi Akademik İlan Kadroları

9.11.2022 tarihinde yayımlanan resmi gazetede İstanbul Kültür Üniversitesi akademik ilan kadroları yayımlandı. Alınacak 22 akademisyenin hangi bölümlerden olduğu ve alınacak akademisyenin unvanı tabloda yer almaktadır. Başvurmak isteyen akademisyen adayları detaylı şekilde inceleyebilirler.

Bölüm / Anabilim Dalı /
Program Adı ve Eğitim Dili
Kadro UnvanıÖzel Şartlar
İletişim Sanatları Bölümü, İletişim Sanatları Programı (Türkçe)ProfesörReklamcılık Alanında Doçentlik Unvanını Aldıktan Sonra En Az Beş Yıl Süreyle Açık Bulunan Profesörlük Kadrosu İle ilgili bilim alanında görev yapmış olmak. Reklamcılık ve Dijital Reklamcılık Bilim Alanlarında
Bilimsel Çalışmaları ve Yayınları Olmak.
Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü, Matematik ve Bilgisayar
Bilimleri Programı (Türkçe)
Doktor Öğretim Üyesi/
Doçent/ Profesör
Bilgisayar Bilimleri Alanında Doktora Derecesine Sahip Olmak. İlgili Alanda Bilimsel Çalışmaları ve Yayınları Olmak.
Bilgisayar Mühendisliği
Bölümü,
Bilgisayar Mühendisliği
Programı (İngilizce)
Doktor Öğretim ÜyesiBilgisayar Mühendisliği Alanında Doktora Derecesine Sahip Olmak. İlgili Alanda Bilimsel Çalışmaları ve Yayınları Olmak.
Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü, Uluslararası Ticaret ve Finansman Programı
(İngilizce)
Doktor Öğretim ÜyesiUluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi veya Uluslararası İlişkiler Alanlarından Birinde Doktora Derecesine Sahip Olmak. İlgili Alanların Birinde Bilimsel Çalışmaları ve Yayınları
Olmak.

İstanbul Kültür Üniversitesi Akademik İlan Başvuruları

İstanbul Kültür Üniversitesi akademik ilan başvuruları şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Başvurular alım yapacak bölümlere yapılacaktır. Son başvuru tarihinden sonra üniversiteye gelen belgeler kabul edilmeyecektir. Bu gecikme posta kaynaklı olsa dahi kesinlikle kabul edilmeyecektir. Başvuru sırasında adaylardan istenen belgeler şu şekildedir :

  • Başvuru Dilekçesi
  • Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Nüfus cüzdan fotokopisi
  • Erkek adaylar için; askerlik durumunu gösterir e-Devletten alınacak barkotlu belge
  • Adli sicil kaydı
  • Lisans, yüksek Lisans, doktora mezuniyet belgeleri
  • Doçentlik belgesi
  • YÖK tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğeri kabul edilen sınav sonuç belgesi

İlanla ilgili daha detaylı şartname için İstanbul Kültür Üniversitesi ilgili sayfasına bakabilirsiniz. Başvuru süreci hakkında tüm süreçler internet sitesinden duyurulacaktır.

En Yeni Akademik Personel Alım İlanlarını Nasıl Takip Edebilirim ?

En yeni akademik personel ilanları sitemizde yer alan Akademik İlanlar sayfasında yer almaktadır. Resmi gazetede yayımlanan tüm ilanlar haberleştirip sitemizde yer almaktadır. Güncel personel alımlarına anında haberdar olmak istiyorsanız eğer Telegram kanalımıza katılmalısınız. Bildirimleri açarsanız ilk duyan siz olursunuz.

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir