şu soruya bir Allahın kulu nıye cvp vermıyor yaarkadaşlar yds denemesi alıcaz zor olsun sorular özellkle paragrafları sınavdakı gibi uzun ve anlaşılması zor olsun böyle bir deneme yayın adı verebilcek biri var mı? zor falan dıyorum ama sınava uygun gercek sınava yakın bir deneme yani
arkadaşlar yds denemesi alıcaz zor olsun sorular özellkle paragrafları sınavdakı gibi uzun ve anlaşılması zor olsun böyle bir deneme yayın adı verebilcek biri var mı? zor falan dıyorum ama sınava uygun gercek sınava yakın bir deneme yani
akının 10 lu denemesi nası acep ya? denemesine girdim gecen sınava yakındı sorular.Hocam piyadaki aşağı yukarı tüm deneme sınavlarının geçen dönem çözmüş biri olarak, Yds ayarında sorular yok. Yayınevlerinin zor sorudan anladığı şey olmayacak ve alakasız cevabı doğru cevap olarak göstermektir. Abidik gubidik, saç baş yolduran sorular o kadar
Hocam denemelere kaliteli veya kalitesiz diyip kestirip atmak kolay ama zamanın ayarlanması, zihnin bu süreye adapte olması gibi nedenlerden dolayı bir şekile deneme şart. Yds'de sorulan sorularla paragraflar benzer içerikte olsalarda soruların soruluş biçimi farklı. Bu denemelerde bir çeldirici varken Yds'de şıkların birbirine çok yakındı, zaten Yds'ye zor denilmesinin sebebi bence bu. Bu bakımdan piyasadaki denemelere güvenilip bir net tahmini yapmak pek mümkün değil. Yds işinde isim yapmış bir hocayla bu konuda konuştuğumda hala çıkmış soruların eksik ve kolay olmasına rağmen denemelerden daha güvenilir olduğunu belirtmişti. Bu arada kendim Yds'ye hazılrlanırken üds sağlık, sosyal bilimler ve fen bilimleri gibi alanlardaki tüm soruları çözmüştüm böylece ortak olarak yapılan Yds'de sağlık bilimlerinin temel terminoloji hakkında aşağı yukarı bir fikir oluşmuştu. Çünkü bir önceki sınavda alanımla alakası olmadığı için "Placebo effect" nedeniyle bir paragrafı heba etmişitim. Ben mağdur oldum siz olmayınakının 10 lu denemesi nası acep ya? denemesine girdim gecen sınava yakındı sorular.
çok saolasın bayag aydınlandm ozaman cıkmıs soruları cozerım thanks a lotHocam denemelere kaliteli veya kalitesiz diyip kestirip atmak kolay ama zamanın ayarlanması, zihnin bu süreye adapte olması gibi nedenlerden dolayı bir şekile deneme şart. Yds'de sorulan sorularla paragraflar benzer içerikte olsalarda soruların soruluş biçimi farklı. Bu denemelerde bir çeldirici varken Yds'de şıkların birbirine çok yakındı, zaten Yds'ye zor denilmesinin sebebi bence bu. Bu bakımdan piyasadaki denemelere güvenilip bir net tahmini yapmak pek mümkün değil. Yds işinde isim yapmış bir hocayla bu konuda konuştuğumda hala çıkmış soruların eksik ve kolay olmasına rağmen denemelerden daha güvenilir olduğunu belirtmişti. Bu arada kendim Yds'ye hazılrlanırken üds sağlık, sosyal bilimler ve fen bilimleri gibi alanlardaki tüm soruları çözmüştüm böylece ortak olarak yapılan Yds'de sağlık bilimlerinin temel terminoloji hakkında aşağı yukarı bir fikir oluşmuştu. Çünkü bir önceki sınavda alanımla alakası olmadığı için "Placebo effect" nedeniyle bir paragrafı heba etmişitim. Ben mağdur oldum siz olmayın
Çıkmış soruların 100'lük soruların 80'e indirilmiş pdflerini indirebilirsiniz. İnternete mevcut bilginiz olsun. Sizde sağolun başarılar dilerimçok saolasın bayag aydınlandm ozaman cıkmıs soruları cozerım thanks a lot
Aynen öyle hocam. Şakası bir yana denemeleri çözdükten sonra Ösym'nin soruları gerçekten çok kaliteli ve anlaşılır geldi.Bende [MENTION=52046]st4lk3r[/MENTION] hocama katılıyorum. Zorlamaktan anladıkları amaçsızlık. Mesela Kısayol yayınlarının deneme seti var. 3. sınavdan sonrası Allah'a emanet. Saçma bir zorluk. Sınav ayarı diye birşey birebir yok. Ösym gibi soru hazırlayabilen yok.
Çıkmış soruların 100'lük soruların 80'e indirilmiş pdflerini indirebilirsiniz. İnternete mevcut bilginiz olsun. Sizde sağolun başarılar dilerim
Aynen öyle hocam. Şakası bir yana denemeleri çözdükten sonra Ösym'nin soruları gerçekten çok kaliteli ve anlaşılır geldi.
Umarım linç edilmem
Bende [MENTION=52046]st4lk3r[/MENTION] hocama katılıyorum. Zorlamaktan anladıkları amaçsızlık. Mesela Kısayol yayınlarının deneme seti var. 3. sınavdan sonrası Allah'a emanet. Saçma bir zorluk. Sınav ayarı diye birşey birebir yok. Ösym gibi soru hazırlayabilen yok.
akının 10 lu denemesi nası acep ya? denemesine girdim gecen sınava yakındı sorular.